ads

Rabu, 25 Julai 2012

01 di tebrau - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

01 di tebrau - Google Blog Search


http://ecatir.blogspot.com : Beriadah <b>di</b> Taman Rekreasi <b>Tangkak</b>

Posted: 08 Jul 2012 05:34 PM PDT

Dah hari Isnin dah.. cepatnya masa berlalu.. :)
Ni cerita minggu minggu lepas lepas punya... :)
Nama tempat tu.. aku create sendiri.. tak tau la apa nama betul dia... 
Dari rumah ke Tangkak... tak jauh mana... 
Saje bawak budak budak beriadah sket... takde la bosan sangat. 
Kat sini bessss sbb banyak sangat benda yang disediakan... 
Adik pun happy.. sbb ada susur pejalan kaki yg agak lebar... dan panjang.. 
Ramaiiiiiii orang kat kawasan permainan ni.  
So, adik ngan abg.. main la permainan yang takde orang nak main ni... :) 
Dannnnnnn... buaian dia besss.. ada ciri keselamatan sket la kan..  
Ok.. dah nak Maghrib dah... kita gerak pulang ye..
Nanti kita datang lagi..  
Setiap hujung minggu memang kami akan keluar.. 
Tak kisah la setakat amik angin ke.. tapi MESTI keluar.. 

01 di tangkak - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

01 di tangkak - Google Blog Search


http://ecatir.blogspot.com : Beriadah <b>di</b> Taman Rekreasi <b>Tangkak</b>

Posted: 08 Jul 2012 05:34 PM PDT

Dah hari Isnin dah.. cepatnya masa berlalu.. :)
Ni cerita minggu minggu lepas lepas punya... :)
Nama tempat tu.. aku create sendiri.. tak tau la apa nama betul dia... 
Dari rumah ke Tangkak... tak jauh mana... 
Saje bawak budak budak beriadah sket... takde la bosan sangat. 
Kat sini bessss sbb banyak sangat benda yang disediakan... 
Adik pun happy.. sbb ada susur pejalan kaki yg agak lebar... dan panjang.. 
Ramaiiiiiii orang kat kawasan permainan ni.  
So, adik ngan abg.. main la permainan yang takde orang nak main ni... :) 
Dannnnnnn... buaian dia besss.. ada ciri keselamatan sket la kan..  
Ok.. dah nak Maghrib dah... kita gerak pulang ye..
Nanti kita datang lagi..  
Setiap hujung minggu memang kami akan keluar.. 
Tak kisah la setakat amik angin ke.. tapi MESTI keluar.. 

01 di tampoi - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

01 di tampoi - Google Blog Search


:: Bittersweet Sourmix ::: <b>di tampoi</b>

Posted: 26 Jun 2012 01:01 AM PDT

assalammualaikum.. alhamdulillah sampai juga ditampoi , naik bas dari muar ke tampoi pada jam 0730am . tiba kat hadapan giant tampoi pada jam 0930am . tu pun setelah mengecall dan tak sudah mengwasuppp along ku , haha .. cian along .. tgh tdo kene kacau .. thanx so much alonggggg.. dalam bas , tbe tol skudai aku gerak depan jumpa ngn drebar tu mtk turun kat depan giant tampoi , nasib baik dia baik dan nak ler menurunkan kan aku di situ , hahah.. kalau tak terkial2 la aku nak gerak ke sini . hadoii . now da pukul berapa , pax da r takde dr pagi . bapak la sunyi . xtau nak watpe dah kat sini . dah makn dah cuci mata . dah jalan - jalan . sudahnya takda pax lagi . kekeke .

01 di segamat - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

01 di segamat - Google Blog Search


Shafie Nor: Lagi mati ditembak <b>di Segamat</b>

Posted: 20 Jul 2012 07:06 PM PDT

*MAYAT Asnan Yunus ditutup plastik hitam di sebelah keretanya selepas ditembak tiga das di Bandar Utama, Segamat, Johor, semalam.Oleh MOHAMED SA'ARI 
SEGAMAT, JUMAAT, 20 Julai, 201: Dalam tempoh dua bulan, sudah tiga kes bunuh berlaku di daerah ini.
Bukan untuk menakut-nakutkan orang ramai namun, kes tembak yang berlaku di daerah ini perlu diberi perhatian serius oleh pihak berkuasa kerana ia berlaku di sebuah bandar kecil.

Pihak polis kini giat mengesan penjenayah yang terlibat dalam kejadian itu namun orang ramai tidak perlu khuatir kerana usaha memburu suspek sedang giat dilakukan.

Jika pada 12 Jun lalu, seorang ahli perniagaan mati ditembak di sebuah stesen minyak, disusuli seorang pemandu trak tunda ditembak di persimpangan lampu isyarat pada 23 Jun, satu lagi pembunuhan kejam berlaku di bandar ini awal pagi ini. - UTUSAN

Jurujual Tunggu Isteri mati Ditembak <b>Di Segamat</b> - | boyzonne <b>...</b>

Posted: 20 Jul 2012 02:20 PM PDT


Sebuah keluarga tidak menduga kehilangan ketua keluarga menjelang Ramadan hari ini apabila lelaki itu maut ditembak di depan sebuah pusat karaoke di Jalan Muhibah 3, Bandar Utama di sini semalam.
Dalam kejadian pada pukul 2.50 pagi, mangsa, Asnan Yunus, 28, dari Kampung Jawa Segamat maut di tempat kejadian akibat terkena tembakan di rusuk, tengkuk dan bawah telinga yang semuanya di sebelah kiri badan.
Kejadian tersebut berlaku hanya kira-kira
1.5 kilometer dari rumah mangsa dan kira-kira sepuluh minit sebelum isteri mangsa habis waktu bekerja.
Timbalan Ketua Polis Daerah, Deputi Superintendan Md. Anuar Ismail berkata, sebelum kejadian Asnan berdiri di luar kereta Proton Wira yang dipinjam daripada seorang rakan menunggu isterinya keluar dari pusat karaoke tempat wanita itu bekerja.
Bagaimanapun, menurut beliau, belum sempat isteri mangsa keluar dari pusat karaoke tersebut, Asnan tiba-tiba ditembak dengan beberapa das tembakan oleh penyerangnya.
"Polis yang menerima maklumat mengenai kejadian tersebut tiba di lokasi kejadian pada pukul 2.53 pagi dan siasatan mengesyaki sebelum kejadian terdapat sebuah kenderaan menghampiri mangsa sebelum melepaskan tembakan

01 di stulang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

01 di stulang - Google Blog Search


Tapak rumah untuk dijual <b>di Stulang</b> Bahru,Johor Bahru

Posted: 03 Apr 2012 04:15 PM PDT

[unable to retrieve full-text content]Tapak rumah seluas 11000kps untuk dijual di Stulang Bahru,Johor Bahru. Rezab Melayu dengan geran selama-lamanya. Hubungi : 012 7462318 (Mohd Nor)

01 di skudai - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

01 di skudai - Google Blog Search


GAMBAR &#8211; Roadshow <b>di Skudai</b>, Johor pada 6hb Jun 2012

Posted: 06 Jun 2012 12:00 AM PDT

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*