Ahad, 25 September 2011

01 di segamat - Google Blog Search

01 di segamat - Google Blog Search


Alia JusTea: <b>Di Segamat</b> lagi

Posted: 18 Sep 2011 02:39 AM PDT

hye there..Alhamdulillah, alia dah pun selamat sampai kat Segamat ni pukul 4 petang tadi.. takut jugak drive dalam hujan, tapi syukur sangat-sangat sebab dah pun sampai kan?

balik kampus ni pun semata-mata nak exam je. datang untuk ambil paper. so..first paper alia untuk esok BEL311. korang..doakan alia boleh jawab oke.

then, ingat nak terus balik je.. HOHO..tapi tak tahu lagi kena berdiskusi jugak dengan kawan-kawan, sama ada balik esok atau selasa pagi.. minggu ni haruslah alia balik sebab :
1) nak tengok wayang*again~
2) nak pergi kenduri kawin sedara
3) suka hati lah

teheee...

p/s: sekarang tengah tunggu zura datang bilik. nak makan. laparrrrr~

Maaf Jika Ada Typo, Keyboard Rosak Kot.. Hik3 ^^

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads