Isnin, 10 Oktober 2011

01 di parit raja - Google Blog Search

01 di parit raja - Google Blog Search


VCO ke <b>parit raja</b> lagi~!! | si lurus bendul

Posted: 23 Sep 2011 01:45 AM PDT

assalammualaikum semua... kali ni untuk promote~!!!!
khasiat vco ke parit raja lagi...
kalau korang ade sebarang pertanyaan mengenai vco, boleh call. dan kalau nak order pon boleh terus call je. xpon korang boleh pm aku kat FB.
nant sibusar yang kini berada di parit raja akan delivery kat korang.
tapi aku tak buat postage eh, sebab nant korang kena bayar mahal untuk harga pos laju.
tapi kalau korang yang baca blog ni di luar parit raja, nak jugak vco ni, korang boleh pujuk aku sampai aku setuju nak buat postage... hahaha...
papepon, kepada sape yg memang guna vco sejak dari zaman dulu kala, boleh la share korang punye pengalaman okeyh...
penduduk parit raja~!! jangan lupa mencuba vco okeyhh~!!
Full content generated by Get Full RSS.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads