Jumaat, 3 Februari 2012

01 di desaru - Google Blog Search

01 di desaru - Google Blog Search


Bercuti <b>di Desaru</b> Damai Beach Resort 7/1 - Laman utama

Posted: 17 Jan 2012 08:41 AM PST

').attr('id','rainDiv') .css({position:'fixed',width:(c-20)+'px',height:'1px',left:'0px',top:'-5px',display:'block'}).appendTo('body');for(var i=1;i').attr('src',image_urls['rain'+e(1,4)]) .css({position:'absolute',left:e(0,c)+'px',top:'-30px',display:'block',opacity:'0.'+e(10,100),'margin-left':0}).addClass('rainDrop').appendTo('#rainDiv');f(g);g=null};var h=0;var j=0;$(window).resize(function(){c=$(window).width();d=$(window).height()})}); Full content generated by Get Full RSS.

irbasmad: Gathering EOCM 2011 <b>di Desaru</b> Damai Beach Resort

Posted: 07 Dec 2011 07:22 AM PST

Exora Owners Club Malaysia (EOCM) telah mengadakan year end gathering pada 3 dan 4 Dec 2011 di Desaru Damai Beach resort.Tempat berkumpul ahli dari utara dan CR adalah di R & R Seremban.Pergerakan exora pada jam 8 pagi ke pit stop pertama di Hentian Macap.Dalam perjalanan tersebut geng Melaka telah bergabung dekat bertam.Anggaran exora ke Hentian Macap dalam 100 buah lebih dan sampai lebih kurang jam 11 pagi.
Perjalanan di teruskan pada jam 12 thari ke Senai di mana akan bergabung dengan geng selatan dan terus ke Desaru dengan total kesemua exora 130 biji.






Full content generated by Get Full RSS.

HoMe SwEEt HoMe: percutian <b>di desaru</b>

Posted: 18 Dec 2011 11:24 PM PST









alhamdulillah..lama benar saya tak mengupdate blog ni..mmg sgt bz walaupun cuti sekolah..hehee..tapi entry kali ni hanya berkisar mengenai percutian kami di desaru..memula plan nak pi bercuti di PD,tetapi tukar plan ke sinilak..dekat je tambah lagi jalan desaru dah ada highway so perjalanan pun lebih kurang dlm sejam lebih yerk..abah tak penat drive dan bila si kecik yg montel ni ada pikir macam2 lah takut duk lelama dia boring so plan dekat je..kami bercuti sehari je yerk di hotel pulai desaru beach resort,pada mulanya nak jalan-jalan je so dah alang kesini kami menginap sehari..tu pun dah mahal sgt ok,rm470..wah mmg mahal,beli baju anak dptlah jugak beberapa helai..hehe...takperlah apalah salahnya kan peruntukan masa bercuti dengan anak-anak,sekali sekala tgk anak-anak boring je duk umah. Kakak elya yg paling suka sekali kalo kami nak ajak gi jejalan sebb dia dah besar dah leh pikir kami nak keluar g memana..pantang tengok sy iron baju dan tudung,mesti ikut je sampai lah sy bersiap..hmmm sekarang dah pandai melawa yerk dia ni..tapi pepun kakak tetap comel dan cantik hehe..kami jejalan di tepi laut tak berani nak bw bebudak ni pi mandi kat situ,ombak tengah kuat,memalam pun air omabak berderu2 bunyinya..oooo..tapi bilik hotel kat situ sgt ok cantik..suka design nyer simple je..apapun layan gambar sajork..nak cerita pun tak sempat ada dak kecik ni..hehee

Full content generated by Get Full RSS.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads