Sabtu, 7 April 2012

01 di desaru - Google Blog Search

01 di desaru - Google Blog Search


*~ Living a Wonderful Life.. ~*: Super Spontan <b>di Desaru</b>

Posted: 06 Apr 2012 05:37 PM PDT

Assalamualaikum w.b.t..
Ni last weekend punya story. Konon keluar nak pegi lunch and cuci mata tapi end up pergi Desaru dengan super spontan nya. Takde BBQ, takde meal pack, tak bawak towel, tak bawak bikini baju untuk mandi (nasib baik adik baby punya baju mmg ada bwk spare and adam punye baju pun ada spare dlm kereta). Ni semua daddy diorang punya pasal, mengidam nak mandi laut sempena rambut baru katanya.. Cewahhhh!
Ikut highway baru Senai-Desaru tu, kejap je sampai.. tak sampai sejam pun. kalau la dari dulu diorang buat jambatan ni kan bagussss...
 jakun sbb first time lalu sini.
 lawa gak rupenye jambatan ni. buat drag race pun ok jugak.. heheheh
 rambut baru yg bertahan 7 hari jek. huahuahua.. :p
eksyen ni taknak orang pegang.. 
super excited kanak2 berdua ni main air. si gegurl ok jek air tu mmg favourite. adam lak takut air sket! huh
Since transit time sekarang (transit time sey.. mentang2 kerja shipping.. huhu) dah semakin singkat which is tak sampai 1 hour journey pun, maka terasa la jugak kegedikan untuk pegi Desaru lagi. tp next time mesti nak ada BBQ, meal pack, etc baru la boleh stay lama kat sana! kalau tak kebulur cam itu ari, cepat balik sebab nak cari makan.. huhu

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads