Ahad, 22 April 2012

01 di parit yani - Google Blog Search

01 di parit yani - Google Blog Search


Somebody Watching Me...

Posted: 22 Apr 2012 01:58 AM PDT

Amboiiiii lama nyeerr saya amik masa untuk update blog ni lepas the previous entry yerr. Adeihhh, ntah lerrr, punya laa lama tak update blog, sampaikan saya dah lupa camana nak post new entry. Ni tadi..terhegeh2, teragak2...sib baik leh catch up balik. 
Haaaa ni kali ni saya datang bawak tudung and kain2 untuk di jual. Baru nak berjinak2 je nii..sokong lahh saya yerr. Stok akan ditambah dari masa ke semasa. Beli laaaa hehehehe
Buat sementara ni, saya akan gunakan blog ni as a medium. Sikit hari lagi, saya akan create a new blog khas untuk jualan2 saya. Apa2 perubahan nanti, saya akan update kat sini..so rajin2 laa datang jenguk saya kat sini.
Sesapa yang berminat, boleh email saya or YM saya at s_shamen@yahoo.com utk my acct details dan alamat penghantaran. Harga di bawah TIDAK termasuk kos penghantaran. Apa yang saya nak mention kat sini, charge untuk penghantaran 1-4 tudung ialah RM7, moral nye..beli laaa lebih dari satu..sebab 'buy more and u'll save more' hehehheeee. Those di sekitar Nibong Tebal & Parit Buntar, boleh datang pick up, or we can meet somewehere.
okehhh, dipersilakan cuci mata...
TUDUNG 3D, brand Haziq (RM35.00/each)
L size, Awning, Kain sedap dipakai, terletak kat bahu.
 3D: Combination of red, blue, white, black
 3D: Combination of purple, green, white, black

 3D: Combination of green, yellow, black, brown

3D: Combination of brown, white, black
Tudung Plain, Brand Nur Kasih (RM48.00/each)
L Size, No awning, kain sejuk sedap pakai.



Cotton Sulam (RM65.00/pair)



ok, tu jerrr stok untuk kali ni. Ada apa2 nak tanya, u can always contact me. Daaaaaa...

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads