Khamis, 19 April 2012

01 di tebrau - Google Blog Search

01 di tebrau - Google Blog Search


4fn1mf-family: Seharian <b>di Tangkak</b>.

Posted: 21 Jan 2012 04:10 AM PST

Sebelum cuti-cuti bermula kami ke Tangkak.
Dah teringin sangat nak makan pizza terbaru Golden Fortune Pizza.
Bandar Tangkak yang selalu menggoda ibu untuk shopping kain.
Nasib baik hari ni ibu tak de mood nak shopping kain pasang....
Yang paling ibu tak suka tang pizza hut ni terpaksa menunggu.
 Muka orang kelaparan........
 Farouk, peminat fanatik pizza..
Kalau makan pizza, awek comel lalu pun dia tak layan...hi.hi.hi....

 Kami order 2 jenis pizza.
Ni cheesy Lava yg paling besar.
Ha ambik, 1 dulang besar.
 dan sedulang pizza terbaru Golden Fortune ....
Orang sebelah jeling semacam je tengok kami order 2 dulang besar pizza...
Ada kami kisah..tak habis kami tapau.......
Golden Fortune Pizza sedap bagi kami berbanding Cheesy Lava yang tak kena dengan tekak kami...
Udangnya sangat rangup dan rasanya nyummy......
Menyesal pulak order cheesy lava tu......hu.hu.hu...

 Terpaksa order air lemon tea dan asam boi ni......
Alahai adik pizza, lain orang order lain dia bagi...
Nenek kebayan order 2 set pizza, dia hantar pizza je.....
Nasib baik nenek kebayan baik tau.
Yelah, Along kata budak tu kawan sebaya dia.
Nasib baik muka ensom cu.......
 Budak yang makan paling lambat.
Asyik control ayu sokmo.......
Lepas makan, kami ronda-ronda dulu.
Tapi tak delah shopping apa-apa.
Perut kenyang, hati senang......
 Ibu cuma jeling-jeling je masa lalu kat kedai kain tu.....
Fuh!!!Nasib baik tak tergoda...
Lagipun kain yang beli kt Jakel Shah Alam masih ada yang

 Farouk dah tak nak layan posing..Katanya dah kenyang...
Nak balik sebab ada appoiment dengan kawan dia.....

Pakai baju pn macam pakat-pakat je......

 Naurah pulak menyelit..
 dan akhirnya posing dekat pokok besar........

Jawatan Kosong <b>di</b> Majlis Daerah <b>Tangkak</b> Terkini 2012

Posted: 05 Apr 2012 06:03 PM PDT

Tarikh Tutup Permohonan : 16 April 2012

Rakyat Negeri Johor / Warganegara Malaysia yang berkelayakan dipelawa untuk mengisi jawatan-jawatan kosong di Majlis Daerah Tangkak, Ledang,Johor :

1. Penolong Arkitek Lanskap

2. Penolong Pegawai Perancang Bandar

3. Juruteknik (Elektrik)

KLIK DI SINI UNTUK IKLAN JAWATAN DAN CARA MEMOHON

Advertisment

Incoming search terms:

  • jawatan kosong majlis daerah tangkak
  • jawatan kosong pejabat pos daerah ledang
  • keje kosong di tangkak

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads