Khamis, 27 Disember 2012

01 di desaru - Google Blog Search

01 di desaru - Google Blog Search


VIVA <b>di</b> Lotus <b>Desaru</b> Beach Resort ! | Siti Kektus

Posted: 22 Dec 2012 06:22 PM PST

assalamualaikum. ;)


Lotus Desaru Beach Resort, Kota Tinggi, Johor.
akhirnya selesai sudah minggu ter-busy busy busy semester ini. VIVA dah selesai (sebut vaiva). yehuuuu ! lega gila weh. serius. hilang satu beban dah. cuma tinggal nak hadap final exam saje. bolehlah marathon tengok running man, merlin, modern family dengan girangnya lepas ni. nak bw laju2 dengan senang hatinya pon boleh dah. hihiii

* hai semuaa... teehee *



aku dan classmate yang lain p Lotus Desaru ni 18-19 disember lepas. bukan kitorang yang nak sangat pon, tapi dah orang yang uruskan viva nak buat kat sana, ikut saje lah. dapatlah holiday sekali kan. hehee tapi bayarannya boleh tahan lah jugak. kering jugak poket. walau bayaran mahal, tapi seronok giileerrrr.

bilik yang ditempah memang best ! 2 tingkat tuu. bila masuk je, semua dok menjerit-jerit sebab suka. hihiii sesuai lah dengan harganya. nasib baik berbaloi. kalau bayar mahal-mahal bilik tak setanding harganya, memang mengamuk kat situ jugak lah.



giliran aku bentangkan PSM lepas asar. lama tau nak menunggu dari pukul 8 pagi sampai pukul 4.30 petang. nervousnya tak usah cakap, dup dap dup dap. dan dan lah ada
swimming pool bersebelahan dengan bilik kitorang buat viva. memang rezeki lah mata-mata liar yang dok tengok gegirl2 ber-swimming suit tu. pakai baju biasa tak dibenarkan okeh.

 

main gelongsor air ni 5 kali. barulah cukup syarat. kehkeh

tak boleh mandi kat swimming pool tak apa. waterpark kan ada. hoho waterpark yang disediakan tak mencabar langsung. bagi orang yang sukakan adventure ini memang bukan tempatnya ye. apa guna dah bayar tapi tak main kat waterpark ni kan. permainan yang ada simple-simple je, tapi sebab ada kawan2 yang happening, terus jadi seronok gi-la. hihiii

hari-hari terakhir sebagai pelajar kian terasa. rasa sedih pulak. semester depan dah praktikal 6 bulan. memang tak akan jumpa lagi kawan-kawan yang dok jauh tuu sampailah hari konvo nanti. huaa ! nak nangis pulak rasanya. sobsob -_- 

# tempat ni jadikan tempat honeymoon pon seronok jugak. :)

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads