Sabtu, 6 Julai 2013

01 di plentong - Google Blog Search

01 di plentong - Google Blog Search


BLOG JOHOR: 01 <b>di plentong</b> - Google Blog Search

Posted: 21 Jun 2013 07:04 AM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

BLOG JOHOR: 01 <b>di plentong</b> - Google Blog Search

Posted: 18 Jun 2013 07:28 AM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

EmmeR AziZ: MEE HOT PLATE GIANT <b>PLENTONG</b>

Posted: 18 May 2013 02:34 AM PDT

ASSALAMMUALAIKUM DAN SELAMAT PETANG
Sementara menunggu handphone EA sedang diservis mengambil masa sejam di Giant, Plentong lepak sebentar di Medan Selera untuk menghilangkan penat selepas merayap bermula daripada Taman Ungku Aminah ke Danga Bay dan Giant, Plentong. Rasa penat memang belum hilang dan ditambah perut ini sudah mula menyanyikan lagu kelaparan. Menu yang EA pilih pada hari itu ialah Mee Hot Plate sebab orang cakap mee hot plate disitu rasanya sedap.. Nak tahu betul ker sedap atau tidak, jom kita cuba..
Ramen mee ayam hot plate telah sampai di meja EA disertakan dengan lada jeruk hijau dan dan merah. Lada jeruk hijau boleh ditambahkan untuk menjadikan tekstur kuahnya menjadi sedikit masam manakala lada merah pula untuk menaikkan rasa pedas apabila menghirup kuahnya. Ingat!!! Lada merah yang dihidangkan sangat pedas sampai boleh menitiskan air mata..Rasa mee hot plate ini memang sedap kerana rasa kuahnya yang berbeza dengan kedai lain dan paling penting banyak isi ayam serta hirisan cendawan butang. Harga sepinggan mee hot plate ini + telur hanya RM6.80. Bagi EA harganya sangat berpatutan. 
Lokasi kedai mee hot plate ini juga senang untuk dicari kerana ia terletak di Medan Selera Giant,Plentong. Jika anda tidak suka makan mee boleh digantikan dengan nasi claypot. Kedai ini hanya menjual makanan yang bercirikan hotplate sahaja.Selamat mencuba kawan-kawan... 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ads