Sabtu, 17 Mei 2014

01 di parit raja - Google Blog Search

01 di parit raja - Google Blog Search


Pengedar Shaklee <b>di</b> UTHM,<b>Parit Raja</b>, Batu Pahat

Posted: 10 May 2014 05:33 AM PDT

kak,kak...kt mana saya nak dapatkan vitamin Shaklee di Batu Pahat?

jangan bimbang, berita baik untuk anda yang berada di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM), Parit Raja dan sekitar Batu Pahat, Johor.

Hubungi Wakil Pengedar Sah kami hari untuk mendapatkan produk kesihatan Shaklee anda secara COD area: UTHM, Parit Raja, Bandar Universiti dan sekitar bandar Batu Pahat.


Kini, anda boleh mendapatkan produk SHAKLEE melalui pengedar kami, secara COD dan boleh berjumpa terus dengan beliau untuk mendapatkan consultation mengenai produk Shaklee dan masalah yang anda hadapi. Insyaallah, beliau akan membantu. 


Beliau yang saya maksudkan ialah Cik Norasikin Ab. Rani.Sekiranya anda mempunyai persoalan dan masalah yang berkaitan dengan kesihatan dan penyakit, dan ingin mendapatkan produk Shaklee secara COD di kawasan yang dinyatakan, bolehlah hubungi beliau segera.
  CIK NORASIKIN AB. RANI


  Cik Norasikin Ab. Rani (id number : 1143892)COD area: COD area: UTHM, Parit Raja, Bandar Universiti dan sekitar bandar Batu Pahat.

Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli dan ingin mendapat peluang untuk menjana pendapatan sampingan, anda boleh mendaftar sebagai ahli dan berhubung terus dengan Cik Norasikin mahupun saya. 

Hubungi pengedar Shaklee kami di Batu Pahat Hari ini juga!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ads