ads

Ahad, 26 Jun 2011

01 di permas jaya - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di permas jaya - Google Blog Search


Yamaha LC 135 Model Baru Dilihat <b>Di Parit Sulong</b> !!! | De Great <b>...</b>

Posted: 05 Apr 2011 10:13 AM PDT

Assalamualaikum...

Selamat awal pagi untuk korang...sesungguhnye awal pagi ataupun larut pagi itu sungguh tenang dan mendamaikan jiwa...serius tak tipu...

Baru-baru ni Yamaha sudah melancarkan model terbaru LC 135 yang diperbaharui...kalau tengok sekali imbas performance macam sama je..takde pulak 150cc seperti yang dihebohkan di dunia cyber..design dia aku tengok agak frust sedikit berbanding model sebelum ni..macam banyak ambil design dari model Yamaha Lagenda 115z..senang cakap kalau tengok sekali lalu macam kembar Lagenda dah..bukan LC lagi dah..worst la...(pendapat aku je)

Minggu lepas ada sorang member aku dekat Giatmara Parit Sulong ni dah angkat sebijik LC 135 baru ni..masih suci lagi..kat jalan raya pekan Parit Sulong ni aku baru nampak cuma 2 biji je Yamaha LC 135 model baru ni..mungkin masih ramai yang belum tahu kot pasal model baru ni..promosi cam kurang je..yang aku nampak kebanyakkan promosi untuk LC 135 baru ni dilakukan oleh tokey kedai motorsikal sendiri melalui cara mulut ke mulut..bukan CPR yee....






Pada pendapat aku LC 135 baru ni ok je..cuma design dia aku rasa macam kureng sikit..bila tengok dalam gambar kat internet nampak cam cool..tapi bila dah nampak depan mata ni rasanye macam lain pulak ke'cool'an dia tu..kalau aku katakan LC 135 baru ni adalah gabungan Honda Wave 110 R dan Yamaha Lagenda 110Z serta Yamaha LC 135 early batch tak salah kot...rasanye LC 135 model sebelum ni lebih baik pada pandangan mata aku..tapi tu cuma pendapat aku je la..lain orang lain la citarasa dia ye tak..

Tapi biasa la benda baru mesti ambik masa sikit kan..lama-lama nanti ramai la yang mula pakai LC 135 baru ni..kalau asyik tengok benda lama mesti bosan kan..tapi harap Yamaha tak stop pengeluaran LC 135 yang lama tu..teringin nak angkat sebijik satu hari nanti....kalau dapat la hehe...

p/s : Honda Wave 125 S dah gegar...

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved