ads

Selasa, 14 Februari 2012

01 di parit sulong - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di parit sulong - Google Blog Search


BLOG JOHOR: 01 <b>di lok heng</b> - Google Blog Search

Posted: 24 Nov 2011 12:00 AM PST

URL Sumber Asal :-

BLOG JOHOR: 01 <b>di gelang patah</b> - Google Blog Search

Posted: 24 Nov 2011 12:00 AM PST

URL Sumber Asal :-

Respeks Group: Re: RG2011...Mencari rumah sewa <b>di Gelang Patah</b>

Posted: 24 Nov 2011 12:27 AM PST

 saya org gelang patah...kalau tak silap no 504 2222 tu no balai polis..betul kan.

From: elya shaharuddin <elienz87@yahoo.com>
To: "respeks_group@yahoogroups.com" <respeks_group@yahoogroups.com>
Sent: Wednesday, November 23, 2011 1:32 PM
Subject: Re: RG2011...Mencari rumah sewa di Gelang Patah

 
Salam, rakan saya ada nak cari housemate kat Gelang Patah..
No Office dia:: 607-504 2222
cuba tnya kan pada dia ya

From: Zainor Shima <nozizz@yahoo.com>
To: "respeks_group@yahoogroups.com" <respeks_group@yahoogroups.com>
Sent: Thursday, October 6, 2011 7:42 AM
Subject: Fw: RG2011...Mencari rumah sewa di Gelang Patah

 
-tmn nusa perintis( rumah 2 tingkat )
-tmn nusa nusantara( rumah 2 tingkat)
-kondominium gelang patah(fully furnished-mgkn sewa rm 1k+..)..ini dekat dgn sek keb tmn nusa perintis 1
-tmn syed idrus( rumah 1 tingkat)-yg ni dekat dgn pasar gelang patah.
-kampung melayu gelang patah
----- Forwarded Message -----
From: Jimmy Ajim <hazim3486@yahoo.com>
To: respeks_group@yahoogroups.com
Cc:
Sent: Monday, 3 October 2011 9:17 PM
Subject: RG2011...Mencari rumah sewa di Gelang Patah

Assalamualaikum. Ini kali pertama saya post dekat group ni. Saya ingin mencari rumah sewa di Gelang Patah, Johor. Minta tolong sesiapa yg tinggal berdekatan beritahu saya kalau ada. InsyaAllah nak masuk 17 Oktober 2011 ni. Rumah satu tingkat pun tak apa. Nak duduk dlm 4-5 bulan sebab ada kerja di area berdekatan. Harga kalau boleh dlm 600-700. Terima kasih kalau ada yg sudi membantu saya.

------------------------------------

" Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/"

" Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net/"

" Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam"

" Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/"

" Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.blogspot.com/"

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com/.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.

Yahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
    http://groups.yahoo.com/group/respeks_group/

<*> Your email settings:
    Individual Email | Traditional

<*> To change settings online go to:
    http://groups.yahoo.com/group/respeks_group/join
    (Yahoo! ID required)

<*> To change settings via email:
    respeks_group-digest@yahoogroups.com
    respeks_group-fullfeatured@yahoogroups.com

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
    respeks_group-unsubscribe@yahoogroups.com

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
    http://docs.yahoo.com/info/terms/


0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved