ads

Rabu, 1 Februari 2012

01 di tangkak - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di tangkak - Google Blog Search


4fn1mf-family: Seharian <b>di Tangkak</b>.

Posted: 21 Jan 2012 04:10 AM PST

Sebelum cuti-cuti bermula kami ke Tangkak.
Dah teringin sangat nak makan pizza terbaru Golden Fortune Pizza.
Bandar Tangkak yang selalu menggoda ibu untuk shopping kain.
Nasib baik hari ni ibu tak de mood nak shopping kain pasang....
Yang paling ibu tak suka tang pizza hut ni terpaksa menunggu.
 Muka orang kelaparan........
 Farouk, peminat fanatik pizza..
Kalau makan pizza, awek comel lalu pun dia tak layan...hi.hi.hi....

 Kami order 2 jenis pizza.
Ni cheesy Lava yg paling besar.
Ha ambik, 1 dulang besar.
 dan sedulang pizza terbaru Golden Fortune ....
Orang sebelah jeling semacam je tengok kami order 2 dulang besar pizza...
Ada kami kisah..tak habis kami tapau.......
Golden Fortune Pizza sedap bagi kami berbanding Cheesy Lava yang tak kena dengan tekak kami...
Udangnya sangat rangup dan rasanya nyummy......
Menyesal pulak order cheesy lava tu......hu.hu.hu...

 Terpaksa order air lemon tea dan asam boi ni......
Alahai adik pizza, lain orang order lain dia bagi...
Nenek kebayan order 2 set pizza, dia hantar pizza je.....
Nasib baik nenek kebayan baik tau.
Yelah, Along kata budak tu kawan sebaya dia.
Nasib baik muka ensom cu.......
 Budak yang makan paling lambat.
Asyik control ayu sokmo.......
Lepas makan, kami ronda-ronda dulu.
Tapi tak delah shopping apa-apa.
Perut kenyang, hati senang......
 Ibu cuma jeling-jeling je masa lalu kat kedai kain tu.....
Fuh!!!Nasib baik tak tergoda...
Lagipun kain yang beli kt Jakel Shah Alam masih ada yang

 Farouk dah tak nak layan posing..Katanya dah kenyang...
Nak balik sebab ada appoiment dengan kawan dia.....

Pakai baju pn macam pakat-pakat je......

 Naurah pulak menyelit..
 dan akhirnya posing dekat pokok besar........
Full content generated by Get Full RSS.

PCHBlog: Homestay Murah <b>di Tangkak</b>

Posted: 30 Oct 2011 05:59 AM PDT

Phone: 017-6673039
Location : Johor
Visit Website


$ 100.00


Anda perlukan penginapan selesa di Tangkak,Ledang dan juga Bukit Gambir?

Hotel2, Chalet2 atau penginapan lain penuh di hujung minggu?

Jangan risau, anda masih berpeluang untuk menginap di Armand Homestay di Tangkak.

Sesuai untuk keluarga bercuti atau menghadiri majlis perkahwinan,ursusan kerja atau sebagainya.

untuk maklumat lanjut klik sini

Full content generated by Get Full RSS.

ASAM PEDAS & MEE BANDUNG MUAR, <b>TANGKAK</b>, JOHOR

Posted: 24 Jan 2012 07:07 AM PST

Jangan keliru nama gerai ni dengan lokasi nye !!. Nama je Muar TAPI di TANGKAK. Gerai ni terletak di hujung medan selera bersebelahan dengan stesen bas Tangkak. Kalau saya ke Jasin untuk hantar atau ambil anak saya kat MRSM sana, pasti nye akan singgah di sini untuk makan tengah hari. Bermacam asam pedas yang ada...pari, kembong, parang, mayong dan kembong...lauk2 lain pun ada. Satu periok besar untuk setiap ikan!....tapi jangan terlewat macam saya HARI NI..... sampai kul 2ptg, tengok gambor periok tu.....dah hampir habis!...uhuk. 
Full content generated by Get Full RSS.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved