ads

Jumaat, 27 April 2012

01 di kukup - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di kukup - Google Blog Search


Siti Hajar Miswan: Pulau <b>Kukup</b>

Posted: 17 Apr 2012 02:03 AM PDT

    Hye, before exam hari tu Aja dgn ibu telah ke Pulau Kukup..Weolsss pergi pun tak rancang sebenarnya, tiba2 bangun dari tidur ibu terus suruh siap2..So ceq pun terus la mandi and bersiap2 dalam masa yang begitu pantas..Semangat nak pergi la konon2nya kan..Pulau Kukup nie terletak di Pontian..Charge untuk tiket murah je, cuma RM5 ringgit utk masuk ke pulau tu, but korang kena tambah lagi RM5 bagi transport nak ke pulau tu, transportnya ialah boat yg ada disediakan di situ..Naik boat tu la yang buat excited ckit!! HEHE~
 Sawadikappp (aku eja tu betul tak??HAHA, hentam je la labu)
Cantik kan pemandangan dia?? Jambatan nie gayat ouww..Tapi best!!
 Ini lah Pulau Kukup nya..Nanti boat tu akan berhenti kan korang dekat situ..Naik boat tu tak lama pun, dalam 15 minit mcm tu.. =)
 Sumpah, paling iolsss suka pemandangan dekat sini lah..Tenang je wey.. =)
Kalau ada problem pun, boleh hilang jup 1 jam problem korang tu..
Nape 1 jam?? Sebab perjalanan dalam Pulau Kukup nie lebih kurang sejam la..HEHE
 Ini salah satu sungai dia kot..Aja pun tak pasti apa nama tempat nie.. HAHA
 Time korang jalan2 dekat pulau tu, binatang nie la yang banyak temankan korang nant..
Semuanya ramah tamah, mesra giteww uolss..
Dia punya ramah sampaikan makanan korang pun dia boleh kebas tanpa korang sedari..
Hebat tak permainan dia?? kehkehkeh ^^
Okey, dah penat berjalan..So rehat sebentar bersama Kit Kat.. =)
Thanx for visiting my blog yeah!!

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved