ads

Isnin, 10 September 2012

01 di senai - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di senai - Google Blog Search


BLOG JOHOR: 01 <b>di senai</b> - Google Blog Search

Posted: 09 Sep 2012 03:35 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

Errah Najwa: Banjir <b>di Senai</b>, Johor

Posted: 07 Sep 2012 05:11 PM PDT

Assalamualaikum

On the way ke JB semalam, hujan lebat sangat-sangat sepanjang perjalanan. Lalu jalan belakang, Jalan Tiram sebab malas nak hadapi jalan jam dekat bandar JB.

 Agak dalam juga air banjir yang melimpah. Kawasan ni rendah, kawasan sekitar dia kawasan pembinaan baru dan memang sistem drainage dia tak lengkap lagi.
Ada yang tak berani patah balik maybe takut dalam. Tapi memang agak dalam pun tengoklah kereta depan sana.

The Another Side Of Me...: dah ada TEMAN PENGGANTI <b>DI SENAI</b> <b>...</b>

Posted: 26 Aug 2012 07:18 PM PDT

semalam dari kampung terus balik ke johor menempuh sesak sesak lebuh raya aku diteman dengan halwa telinga yang aku dengar ulang-ulang, loop mode. exit jasin terus ke exit senai. tak berhenti ulang putar. tak tahu mana sedapnya, tak semena aku juga terbuai dengan indah puisi kata karya malique ni. 
rapnya sungguh melayu. bahasa dan susun katanya cantik. maksud mendalam. eh sedap la!

NICE ONE!

BLOG JOHOR: 01 <b>di senai</b> - Google Blog Search

Posted: 13 Jul 2012 03:05 PM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

Jawatan Kosong <b>di Senai</b> Airport Terkini 2012

Posted: 14 Jun 2012 11:02 AM PDT

[unable to retrieve full-text content]Jawatan Kosong di Senai Airport. Tarikh Tutup Permohonan: 15 Juni 2012. Senai International Airport is located in one of Malaysia's strategic development zones, with a structured highway and a proposed railway network, which will ...

Kirapu.blogspot: Trip ke <b>Senai</b>, Johor

Posted: 09 Jul 2012 09:43 AM PDT

Dua minggu lepas pegi ke Johor pula untuk menghadiri kenduri kahwin kawan kat sana. Sampai sini pun dah agak lewat dalam pukul 4 petang. Rumahnya terletak di Senai tak jauh dengan JPO atau Johor Premium Outlet. Memang dari awal niat nak pergi ke JPO tapi tak sangka pulak sangat dekat. Johor Premium Outlet


Pergi JPO tak beli apa pun, tengok-tengok dan bergambar je. Yang shopping pun dua tiga orang je. Cantik tempat ni dan konsepnya pun agak unik dan khabarnya betul2 mengikut konsep premium outlet seperti di United State. Kalau tak silap JPO ni gak merupakan pusat outlet pertama di Malaysia.

Ingat lepas ke JPO ni nak singgah lah ke Nusajaya tapi disebabkan dah agak lambat kami teruslah sambung trip ke Melaka je....hehe

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved