ads

Rabu, 12 September 2012

01 di senai - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di senai - Google Blog Search


Errah Najwa: Banjir <b>di Senai</b>, Johor | blogr.my

Posted: 07 Sep 2012 05:35 PM PDT

[unable to retrieve full-text content]Errah Najwa: Banjir di Senai, Johor. 3 hari lepas oleh errahnajwa di errahnajwa.blogspot.com. Baca Selanjutnya. anda mungkin juga meminati: Alahan yang Pelik (Videografik) (10 Alahan) ~ SHK BLOG. Budak Nakal Blogspot: Polis menahan ...

Areina Darts Malaysia Borneo: ADMB <b>di Senai</b> Airport JB

Posted: 05 Sep 2012 12:57 AM PDT

Sekitar jam 11 pagi bertolak dari hotel penginapan menuju ke Senai Airport yang terletak lebih kurang 29km melalui lebuh raya dari Taman Daya. Setelah urusan selesai, kami semua menunggu di ruang legar dan berjumpa dengan Team dari Negara Brunei. Kami sempat merakamkan beberapa keping gambar sebagai kenang-kenangan.
Mustapha Julaili berlepas tepat jam 4.10 petang manakala Rahim pula berlepas pada pukul 9.15 malam. Rasa berat hati juga ketika berpisah dengan mereka kerana sepanjang 5hari 4malam mereka berada di Johor ini membuatkan saya merasakan bersama ahli keluarga sendiri. Garau senda dan suka duka sepanjang tournament pada kali ini dikongsi bersama.
Tiada istilah patah semangat dalam diri kami walaupun tidak mendapat sebarang pencapaian yang boleh dibanggakan, namun semangat berpasukan dan setia kawan yang ditunjukkan oleh ADMB amat-amat saya banggakan dan membuat hati saya lebih kuat dan yakin yang suatu hari nanti ADMB pasti seGAH namanya di persada dunia sukan darts ini.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved