ads

Rabu, 26 September 2012

01 di skudai - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di skudai - Google Blog Search


Errah Najwa: CoolBlog <b>di</b> Arked Cengal, UTM <b>Skudai</b>

Posted: 21 Sep 2012 10:09 PM PDT

Assalamualaikum
 Nombor giliran i. Satu benda yang tak puas hati pasal sistem nombor ni lah. Kiosk CoolBlog dekat luar rasanya tak pernah jumpa lagi pakai sistem nombor giliran ni.
 Awal-awal lepas order muka ada senyum la. Time ni nombor tunjuk 358. Lepas tu jadi 370 la pastu patah balik 363 la and bla bla bla. Hampir 15 minit menunggu dan memang puas la dan yang paling geram orang yang beratur belakang-belakang i ada dah dapat order dorang.
 Kiranya bersabar la dulu kan. Tak sangka terpaksa tunggu sebegini lama. Kalau betul-betul ikut susunan nombor tu ok lagi tapi ini tak, berterabur.! Dekat nak setengah jam jugak lah tunggu nasib i dapat tempat duduk so tak lah rasa lenguh tapi yang menunggu dalam berdiri tu redho je lah dalam hati ek. Sebab dah lama sangat tunggu, i pun bangun nak lah tengok kenapa lama sangat. I tunjuk lah number i ni, time tu baru dorang tengok my order dan terus buat. Kiranya kalau i tak bangun dan tanya kat kaunter tu alamatnya memang tak dapat-dapat lagi lah kan. 
 Tak nak ais pun kena tambah duit?
 Berjalan riang pulang ke blok sebab dah dapat air 30 minit. Payah tau nak buat air nih.
 Dan lagi. Magik sebab tadi ada 1 sekarang ada dua. Sebab lama menunggu, dia bagi free 1
 Hahahaha...mana ada orang nak layan kau siap nak bagi free lagi.
 Lain kali sila manage betul-betul ek. Faham sebab baru lagi so sila sila lah upgrade ur service
Sampai ke luar bawa diri CoolBlog ni

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved