ads

Jumaat, 17 Februari 2012

01 di gelang patah - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

01 di gelang patah - Google Blog Search


BLOG JOHOR: 01 <b>di gelang patah</b> - Google Blog Search

Posted: 24 Nov 2011 12:00 AM PST

URL Sumber Asal :-

Respeks Group: Re: RG2011...Mencari rumah sewa <b>di Gelang Patah</b>

Posted: 24 Nov 2011 12:27 AM PST

 saya org gelang patah...kalau tak silap no 504 2222 tu no balai polis..betul kan.

From: elya shaharuddin <elienz87@yahoo.com>
To: "respeks_group@yahoogroups.com" <respeks_group@yahoogroups.com>
Sent: Wednesday, November 23, 2011 1:32 PM
Subject: Re: RG2011...Mencari rumah sewa di Gelang Patah

 
Salam, rakan saya ada nak cari housemate kat Gelang Patah..
No Office dia:: 607-504 2222
cuba tnya kan pada dia ya

From: Zainor Shima <nozizz@yahoo.com>
To: "respeks_group@yahoogroups.com" <respeks_group@yahoogroups.com>
Sent: Thursday, October 6, 2011 7:42 AM
Subject: Fw: RG2011...Mencari rumah sewa di Gelang Patah

 
-tmn nusa perintis( rumah 2 tingkat )
-tmn nusa nusantara( rumah 2 tingkat)
-kondominium gelang patah(fully furnished-mgkn sewa rm 1k+..)..ini dekat dgn sek keb tmn nusa perintis 1
-tmn syed idrus( rumah 1 tingkat)-yg ni dekat dgn pasar gelang patah.
-kampung melayu gelang patah
----- Forwarded Message -----
From: Jimmy Ajim <hazim3486@yahoo.com>
To: respeks_group@yahoogroups.com
Cc:
Sent: Monday, 3 October 2011 9:17 PM
Subject: RG2011...Mencari rumah sewa di Gelang Patah

Assalamualaikum. Ini kali pertama saya post dekat group ni. Saya ingin mencari rumah sewa di Gelang Patah, Johor. Minta tolong sesiapa yg tinggal berdekatan beritahu saya kalau ada. InsyaAllah nak masuk 17 Oktober 2011 ni. Rumah satu tingkat pun tak apa. Nak duduk dlm 4-5 bulan sebab ada kerja di area berdekatan. Harga kalau boleh dlm 600-700. Terima kasih kalau ada yg sudi membantu saya.

------------------------------------

" Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/"

" Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net/"

" Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam"

" Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/"

" Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.blogspot.com/"

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com/.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.

Yahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
    http://groups.yahoo.com/group/respeks_group/

<*> Your email settings:
    Individual Email | Traditional

<*> To change settings online go to:
    http://groups.yahoo.com/group/respeks_group/join
    (Yahoo! ID required)

<*> To change settings via email:
    respeks_group-digest@yahoogroups.com
    respeks_group-fullfeatured@yahoogroups.com

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
    respeks_group-unsubscribe@yahoogroups.com

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
    http://docs.yahoo.com/info/terms/


BLOG JOHOR: 01 <b>di gelang patah</b> - Google Blog Search

Posted: 02 Feb 2012 09:13 PM PST

URL Sumber Asal :-

PAS <b>Gelang Patah</b> Meraikan Kedatangan Tahun Baru Cina ~ Pusat <b>...</b>

Posted: 16 Jan 2012 07:39 PM PST

GELANG PATAH, 16 Jan 2012: YDP PAS Kawasan Gelang Patah Tuan Hj. Dzulkefly bin Hj. Ahmad yang juga merupakan Penyelia Pusat Aduan Rakyat (PAR) Zon Nusajaya bersama dengan YB Dr Boo Chen Hau (ADUN Skudai) dengan disertai oleh Hj. Musa Wahab (NYDP PAS Gelang Patah) telah membuat edaran buah limau dan kad ucapan Selamat Tahun Baru Cina kepada masyarakat sekitar khususnya kepada masyarakat Cina sempena Tahun Baru Cina yang bakal menjelang dalam beberapa hari lagi.
Program edaran ini telah berlangsung selama dua hari. Bermula pada hari Sabtu, 14 Jan 2012, edaran berjalan di sekitar Pasar Teetah, Taman Universiti. Program ini dilihat mendapat sambutan baik daripada peniaga dan juga pengunjung Cina yang tidak putus-putus datang menbanjiri kawasan tapak pasar seawal 8.30 pagi lagi. Selain itu, Tuan Hj. Dzulkefly bin Hj. Ahmad turut mengadakan edaran sambil beramah mesra dengan kaum Tionghua dan masyarakat setempat sekitar kawasan Pasar Taman Universiti, Mutiara Rini dan Lima Kedai meliputi premis-premis perniagaan di dalam pekan. Di sebelah malamnya, edaran berjalan sekitar gerai-gerai makan milik peniaga Cina di kawasan Taman Universiti dan Pulai Utama.
Keesokan harinya pula, Tuan Hj. Dzulkefly bin Hj. Ahmad bersama rombongannya meneruskan lagi edaran buah limau sambil menyantuni masyarakat setempat, sekitar kawasan pasar dan premis-premis perniagaan di Kangkar Pulai dan Ulu Choh. Kelihatan masyarakat setempat khususnya masyarakat Cina gembira dengan kehadiran YDP PAS Kawasan Gelang Patah, Tuan Hj. Dzulkefly bin Hj. Ahmad yang turut sama meraikan kedatangan Tahun Baru Cina.
Di samping edaran buah limau dan kad ucapan, kalendar 2012 turut diedarkan sempena tahun 2012 yang baru bermula. Diharapkan program tahunan seperti ini akan lebih merapatkan lagi hubungan di antara kaum tanpa mengira fahaman politik dan agama antara kepimpinan Pakatan Rakyat (PR) Gelang Patah dengan para penduduk kawasan Gelang Patah khususnya di DUN Nusajaya.

Full content generated by Get Full RSS.

IsmailDotCom: Bersantai <b>di</b> Jeti Kampung Pendas <b>Gelang Patah</b>

Posted: 07 Jan 2012 08:01 AM PST

Pada hari Jumaat yang lepas adalah hari terakhir minggu Orintasi Isz di GiatMara Gelang Patah( Kampung Tiram Duku). Selepas selesai solat jumaat kami bertiga bersiar-siar menerokai kawasan Pendas. Terdapat jeti nelayan dan banyak bot pakir di situ. Kebiasaan jeti ini di gunakan untuk membawa kaki pancing ke bawah jambatan singapura ( 2nd link) Isz dan rakan-rakan sempat  juga bergambar. Di bawah ini adalah antara gambar-gambar kami.

Kami bertiga adalah dari Kursus Pendawai Elektrik SKM 1&2 Fasa 1 (PW2) selama 2 tahun. Dan selama 9 bulan Praktikal di industri berkenaan. Selepas tamat Isz bercita-cita untuk sambung pelajaran sehingga SKM 3&4 Fasa 3 (PW4). Full content generated by Get Full RSS.

Empat sekeluarga terselamat dalam kebakaran kedai runcit <b>di Gelang</b>

Posted: 20 Dec 2011 10:39 PM PST

[unable to retrieve full-text content]JOHOR BAHRU: Empat sekeluarga nyaris maut apabila kedai runcit yang juga juga kediaman mereka terbakar dalam kejadian di Taman Perumahan Rakyat, Lima Kedai dekat Gelang Patah, hari ini.

01 di kahang - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

01 di kahang - Google Blog Search


BLOG JOHOR: 01 <b>di gelang patah</b> - Google Blog Search

Posted: 24 Nov 2011 12:00 AM PST

URL Sumber Asal :-

Respeks Group: Re: RG2011...Mencari rumah sewa <b>di Gelang Patah</b>

Posted: 24 Nov 2011 12:27 AM PST

 saya org gelang patah...kalau tak silap no 504 2222 tu no balai polis..betul kan.

From: elya shaharuddin <elienz87@yahoo.com>
To: "respeks_group@yahoogroups.com" <respeks_group@yahoogroups.com>
Sent: Wednesday, November 23, 2011 1:32 PM
Subject: Re: RG2011...Mencari rumah sewa di Gelang Patah

 
Salam, rakan saya ada nak cari housemate kat Gelang Patah..
No Office dia:: 607-504 2222
cuba tnya kan pada dia ya

From: Zainor Shima <nozizz@yahoo.com>
To: "respeks_group@yahoogroups.com" <respeks_group@yahoogroups.com>
Sent: Thursday, October 6, 2011 7:42 AM
Subject: Fw: RG2011...Mencari rumah sewa di Gelang Patah

 
-tmn nusa perintis( rumah 2 tingkat )
-tmn nusa nusantara( rumah 2 tingkat)
-kondominium gelang patah(fully furnished-mgkn sewa rm 1k+..)..ini dekat dgn sek keb tmn nusa perintis 1
-tmn syed idrus( rumah 1 tingkat)-yg ni dekat dgn pasar gelang patah.
-kampung melayu gelang patah
----- Forwarded Message -----
From: Jimmy Ajim <hazim3486@yahoo.com>
To: respeks_group@yahoogroups.com
Cc:
Sent: Monday, 3 October 2011 9:17 PM
Subject: RG2011...Mencari rumah sewa di Gelang Patah

Assalamualaikum. Ini kali pertama saya post dekat group ni. Saya ingin mencari rumah sewa di Gelang Patah, Johor. Minta tolong sesiapa yg tinggal berdekatan beritahu saya kalau ada. InsyaAllah nak masuk 17 Oktober 2011 ni. Rumah satu tingkat pun tak apa. Nak duduk dlm 4-5 bulan sebab ada kerja di area berdekatan. Harga kalau boleh dlm 600-700. Terima kasih kalau ada yg sudi membantu saya.

------------------------------------

" Minuman para Anbia :  http://higoat-2009.blogspot.com/"

" Anda masih mencari jodoh? Lawati http://www.myjodoh.net/"

" Kertas Soalan Ramalan Matematik 2010 :  http://maths-catch.com/exam"

" Kedai Maya : http://halawahenterprise.blogspot.com/"

" Blog Sahabat RG : http://azwandengkil.blogspot.com/"

Terima kasih kerana sudi bersama kami. Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang ReSpeKs Group, sila ke : http://respeks-group.blogspot.com/.
Segala email yang tersiar melalui Respeks Group adalah tanggungjawab penulis asal email. Owner atau moderator tidak bertanggungjawab ke atas setiap email yang disiarkan dan sebarang dakwa dakwi tiada kena mengena dengan moderator group.

Yahoo! Groups Links

<*> To visit your group on the web, go to:
    http://groups.yahoo.com/group/respeks_group/

<*> Your email settings:
    Individual Email | Traditional

<*> To change settings online go to:
    http://groups.yahoo.com/group/respeks_group/join
    (Yahoo! ID required)

<*> To change settings via email:
    respeks_group-digest@yahoogroups.com
    respeks_group-fullfeatured@yahoogroups.com

<*> To unsubscribe from this group, send an email to:
    respeks_group-unsubscribe@yahoogroups.com

<*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
    http://docs.yahoo.com/info/terms/


01 di pontian - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

01 di pontian - Google Blog Search


ahmadmaslan.com: 576 pelajar MRSM <b>Pontian</b> gembira terima <b>...</b>

Posted: 15 Jan 2012 12:00 AM PST



Mohd. Fauzi Sunawan (tengah) bersama pelajar-pelajar MRSM yang menerima bantuan persekolahan RM100 di Pontian, baru-baru ini.



PONTIAN 26 Jan. - Seramai 576 pelajar Maktab Rendah Sains Mara (MRSM) Pontian menerima bantuan persekolahan RM100 seperti yang dibentangkan dalam Bajet 2012.

Mereka adalah sebahagian daripada 32,235 pelajar MRSM seluruh negara yang menerima bantuan persekolahan seperti di sekolah kebangsaan, sekolah menengah kebangsan dan sekolah agama bantuan kerajaan, sekolah agama rakyat dan sekolah agama negeri.

Majlis penyampaian sumbangan kepada para pelajar dilakukan oleh Setiausaha Sulit Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Mohd. Fauzi Sunawan yang mewakili Datuk Ahmad Maslan.

"Bantuan ini jelas menunjukkan kerajaan tidak meminggirkan pelajar di MRSM dan ia diharap menjadi galakan dan rangsangan untuk belajar bersungguh-sungguh bagi memastikan MRSM terus unggul," katanya ketika berucap pada majlis tersebut baru-baru ini.

01 di skudai - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

01 di skudai - Google Blog Search


Keropok Lekor Sedap <b>Di</b> Batu 10, <b>Skudai</b> | Fadzilah Mamat Dot Com

Posted: 07 Feb 2012 05:02 PM PST

Salah satu tempat yang best di Skudai adalah di sebuah warung di sebelah kiri Balai Polis Skudai.

Kedai ni lokasinya bertentangan dengan Skudai Parade, tetapi untuk ke sana perlu masuk ke jalan untuk ke balai polis dan lepas tu belok kiri.

Haha.. gigih tak bagi direction? :)

Tempat ni istimewa sikit sebab kalau nak beli boleh order melalui telefon. Ini kerana dia tak goreng siap-siap. Mungkin sebab belum ramai yang tahu. Kalau nak no telefon, boleh minta dengan saya ya. Takut pulak nak publish kat sini.

Suami saya suka sangat keropok kat sini sebab rasanya setanding dengan keropok lekor di Terengganu.

20120207-190120.jpg

Mmm.. sedap!

20120207-185709.jpg

Gambar hadapan warung ni

20120207-185716.jpg

Nampak tak Skudai Parade sipi-sipi tu?

Selamat makan keropok!

Khidmat promosi percuma disediakan oleh Fadzilah Mamat Dot Com

update : Atas permintaan, berikut adalah lokasi kedai,

Kedai yang dibulatkan dengan warna merah. Bertentangan dengan Skudai Parade.

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved