ads

Ahad, 1 Julai 2012

01 di gelang patah - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

01 di gelang patah - Google Blog Search


Jawatan Kosong - Pekerja Binaan | <b>Gelang Patah</b>, JB | <center>info <b>...</b>

Posted: 19 Jun 2012 05:54 PM PDT

Pekerja binaan diperlukan di Gelang Patah, JB.
Gaji mengikut kerja yang dilakukan.
Untuk keterangan sila hubungi 0177452769 (Taufik)

01 di johor bahru - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

01 di johor bahru - Google Blog Search


Ummu Ammar: 3 Hari <b>Di Johor Bahru</b>

Posted: 09 Jun 2012 09:38 AM PDT

Saya memujuk hati saat mula diarahkan berkursus di Johor Bahru, biarpun jiwa memberontak enggan. Masa yang ingin dihabiskan menyiapkan tesis terpaksa dikorbankan. Bagai tahu apa intipati kursus yang akan dihadiri, minat saya untuk pergi sedikitpun tidak muncul.  Namun, saya akur jua kadang-kadang pengorbanan itu perlu dan saya berharap agar beroleh sesuatu sepanjang 3 hari di bandaraya ini. 
Alhamdulillah, selesai jua percaturan saya menghadiri kursus ini biarpun saya cukup tidak selesa bila kursus yang bermotif membangkitkan jiwa bangsa dipenuhi kempen pilihanraya yang terdesak. Tolonglah, kami golongan pendidik yang cukup berharap agar diskusi lebih matang dan intelektual dan bukannya herdikan dan hujjah emosi tanpa asas.
Sejurus Johor Bahru saya tinggalkan..saya ambil yang pahit sebagai pengajaran dan yang manis sebagai kenangan..JB, semoga kita bertemu lagi, mungkin dalam ruang yang lebih beerti.

01 di chaah johor - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

01 di chaah johor - Google Blog Search


Demo sunyi bantah sokongan Anwar terhadap Israel - Mybloghub

Posted: 24 Mar 2012 09:08 PM PDT

THE UNSPINNERS SAYS

Selepas solat jumaat lepas, penduduk setempat di Chaah Johor membuat demo mebantah sokongan Anwar Ibrahim kepada Israel.

Disebuah kawasan lapang di Jalan Nerawan, Kg Jawa, Chaah, seramai 30 orang kelihatan hadhi. Mereka menakkan dia kain rentang dan 12 placard bertulis 'ANWAR SELAMAT DATANG YAHUDI', JAUHKAN DIRI DARI ANWAR, ANWAR LOVE ISRAEL, BARUA LU ANWAR PENGHIANAT,ANWAR SOKONG YAHUDI MUSUH ISLAM,HIDUP PALESTINE,ANWAR PENGHIANAT BANGSA,ANWAR BOLEH BLA,…READ MORE

01 di batu pahat - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

01 di batu pahat - Google Blog Search


Hotel murah <b>di Batu pahat</b> : Yuitsumuni: The Only One ®

Posted: 08 May 2012 06:35 PM PDT

<asa kami nak pi Batu Pahat melawat cousin baru akif..kami search la cari mana  mana hotel yang sesuai dengan bajet kami…kami tertarik kepada dua hotel nih…

Katerina Hotel

Novo Park hotel

Memula nak ambik Katerina tapi…kalau last minit book takleh buat online….sekali suami saya telah book novo by call and email and fax…apasal dia tak pulun Katerina?…biaq pi la…Katerina tu 4 star…Novo tu taktau ada bintang ke tak…ada???

Kami ke Novo…basically..ok ja la..sebab nak tidur ja kan….Tengok ramai ja mai heret beg malam tu esok pagi heret keluar…memag tempat orang singgah tidur…actually..Novo Park dan katerina adalah bersebelahan sahaja hehhe… tak jauh dari situ ada Summit batu Pahat…ada Restoren Mi Racun!hahahhahaahhaha..tak jauh juga dengan Beryani Matsyah….

novopark

Kat depan..mengadap kaunter check-in…hahahaha..over tauu..tepi tu tempat makan..kami ambik haq bilik 3 orang so dapat 3 voucher breakfast la..pagi tu makan situ la…ada nasi ngan mi.

ni apa cer  ni?saya nampak gambaq budak kecik nih!erkk??kecik??

Malam tadi saya takleh lena sangat sebab anak saya lenguh kaki…sakan jogging pada waktu kelas PJ!

p/s: Sebenarnya BANYAK lagi hotel yang murah di Batu Pahat…kalau kita cari sure jumpa

Kami pi tu kami ke batu putih then ke parit tengah….

Related Posts with Thumbnails

01 di plentong - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

01 di plentong - Google Blog Search


tika tiki&#39;s: <b>plentong</b> konslet

Posted: 30 Jun 2012 09:06 AM PDT

hay , tau ga apa yang aku rasakan saat ini! saat ini aku merasakan rasanya ngefly
hari ini aku seneng banget soalnya aku tadi ketemu sama band yang namanya "plentong konslet" yea band asal jogja gitu dah ! waktu mereka perfome ternyata ada coeok yang ganteng banget sumpah namanya kak rizky . pengen liat gantengnya ya nih follow aja twitternya twitter.com/rzkiputra pknya cakep deh. teruss hari ini aku menta fol bak di fol bak lhoo baik tauuu , ahhhhh sekarang aku baru mentions mentionnan.

waktu aku baru jalan jalan sama arum pas kita ketemu rasanya tuu spicless, langsung dag dig dug itu lhoo ,ya ampunn rasanya ga karuan deh , jatuhh cinta pandangan pertama kali ya . matanya ,tingginya, unyu wajahnya bikin kebayang bayang tauk . penegn deh ketemu lagi sama kakaknya . tapi aku takut ea nek jlep . aku takut kalau kakanya udah punya pacar.kira kira kakanya masih inget sama aku ga ya . ouugghhh rasanya berjuta indahnya . kapan ya mereka perfome lagiiiiii...

kalau aku ga ikut seminar ini yang di suruh dari sekoah pasti aku ga bakal ketemu sama kak ganteng ituu . Alhamdulilah ya sesuatu bangets bisa ketemu sama kakanya. kakka i love you .


menurut anda cakep tidak ??
 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved