ads

Ahad, 6 Januari 2013

01 di johor bahru - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di johor bahru - Google Blog Search


Jika Nak Makan Bubur <b>Di Johor Bahru</b> (6 gambar) | MISS MIRROR

Posted: 06 Jan 2013 05:05 AM PST


Tak tau la I... kami yg kebulur sgt malam tu ke atau kedai ni yg masak
tersangat sedap.. anak2 makan sampai 2 kali order.  
Berlokasi di Medan Selera Rahmat, Uda..
Tau kan di mana lokasinya Bazaar Ramadhan Uda yg muncul setahun sekali tu?
Actually menu yg famous kat sini bubur.
Dulu ada tandoori Chicken tapi sayangnya skrg dah takde lagi..


Ha ini dia buburnya... sorry kurang fotogenik
plak bubur ni ...  almaklum.. di bawah remang-remang cahaya
Qistina pula order magee goreng
After menghabiskan bubur  yg didakwa Shshal tersangat sedap..
dia order pulak magee goreng sebab
jelous dgn kesedapan magee yg dimakan oleh si kakak..
Pun habis licin dia makan..
roti yg dimakan bersama sup (eh hilang plak gambar sup yg aku upload tadi?.. takpe abaikan je..
sebab gambar sup pun tak berapa fotogenik.. camera woman kurang 
fokus pada malam itu... sebab lebih teruja nak makan.)

"Mee Bandung Muar" ni  I punya... pun sedap!!
kat JB ada orang  tergamak menjual 
mee bandung yg sedap.... jatuh kesedapan
mee yg aku masak sendiri .. LOL..

accesories untuk bubur..  ni IRP punya
tak padan kurus, after menghabiskan mee bandung muar tadi tu..
order pulak rojak manis...  Sib baik mampu habiskan.
So skrg?.  Siapa yg bersalah?.
Perut yg lapar atau kedai makan  ni yg masak sedap?.
Menurut bancian dari anak2,  mereka  bersepakat mengatakan
"kedai makan ni memang masak sedap"

Kisah Lelaki Curi Galaxy Tab <b>Di Johor Bahru</b>! — illustrasiaku .com

Posted: 05 Jan 2013 08:38 AM PST

Klip video di bawah menunjukkan betapa 'mudahnya' seorang lelaki melarikan komputer tablet Samsung Galaxy Tab dari sebuah pasar raya di Johor Bahru, Johor.

Pada mulanya dia berlagak seolah-olah hendak melihat gajet yang dimaksudkan.
Ketika dia merasakan yang jurujual wanita itu terleka, dia mengambil kesempatan tersebut untuk melarikan peralatan tersebut.
Ini menunjukkan yang penjenayah adakalanya tidak memerlukan sebarang peralatan canggih untuk melakukan perbuatan mereka, hanya memerlukan sedikit RUANG DAN PELUANG sebelum melaksanakan 'misi' yang diharapkan.
Apa yang kita boleh belajar daripada kejadian ini?

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved