ads

Khamis, 31 Januari 2013

01 di muar - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di muar - Google Blog Search


JusT mE HaNim AmiR: Istimewa <b>di</b> Maahad <b>muaR</b>, joh0R

Posted: 15 Jan 2013 06:50 AM PST

hish. . assalamualaikum
*pandai-pandai la jawab. . tau kan hukumnye
ok. . tiba-tiba hari ni patik rasa nk promote sekola lame. .
huh .. . ade laman seklah pon tak leh pakai. .
kat situ jugak. .
almaklom la busy telajak. .
 ok nak tahu ke MAAHAD MUAR sekarang dah lain dari dulu. .
dulu buruk. .
patik tahu la. . dulu ayahndda patik warden maahad. .
buruk-buruk pon. .
best nye tu peh. . thumb nail kasi angkat~

nak dijadikan cerita la kan. .
maahad ni patik rase start famous sejak kumpulan IZDAN menang itu menang ini. . . .
piala-piala tu sampai tak tau nak letak mana lah. . .
tapi patik tunggu jugak bila la nak famous satu malaya~
ALBUM ada. . tapi batang hidung pon tak nampak lagi~
ok itu first. .
IZDAN ada MINI studio. .
sebesa 2 kelas. .  lebih kurang la. .
tempat pelapis2 berlatih.. .

MAAHAD ada bangunan baru. .
orang luar kata .. "saya tengok da macam university"
*yeke. .
ye la kot. .
 asrama pon ada bangunan baru tambah satu. .
ada court kat belakang. .
bagi asrama lelaki dia ada dua bangunan baru. . da ditengah-tengah ada gelanggang. .
dewan pon baru juga. .
dewan lama sekarang jadi tempat budak lelaki main futsal . .
*jahanam la dewan tu.  .(sebab belumtau nak dijadikan apa)
so memang port budak laki la buang peloh. .

sekarang maahad dah ada GALERI KECEMERLANGAN. .
piala ,hadiah. . segala pencapaian sekolah maahad di peringkat tertinggi diletakkan di situ~
galeri kaca. . yang tak boleh blahnye. .
ade aircond!
wah. . lemak betool . . aircond??!
macam muzium dah. .
kat dalam tu kecik je.. tapi ada diletakkan gambar bekas pelajar MAAHAD MUAR yang sekarang menjadi TOKOH. .
dan salah satunya ialah. .
CEO JOHOR COPERATION. .
KAYE tue.. .
leh jadi menantu??
*aik??

back to the story. .
start dari 3 tahun lepas. . maahad dah berani jemput artis nasyid *yg pelik2 belum lagi la buat show kat maahad~
S.E.T.I.A.P tahun. . ~
selepas hari graduasi .. . komperm ada yang datang.  .

so apa lagi nak tanya. .
ENJOY je la kat MAAHAD tue ye!

* aku nk sgt balik situ. .
aku nak tngok IZDAN !

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved