ads

Isnin, 4 Februari 2013

01 di johor bahru - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di johor bahru - Google Blog Search


Sweet N Delights: Durian crepe lagi...<b>di johor bahru</b>

Posted: 11 Jan 2013 03:42 AM PST

Salam, demam durian crepe masih belum reda di jb ni... minggu ni carik lg durian.... Di jb bln january ni durian dah kurang...huhu. Tapi permintaan crepe durian sentiasa ada... Walaupun harga durian dah mahal skit dari bulan lepas, tapi harga crepe durian still sama... Still rm10 untuk 6 ketul yer...

Hari ni siapkan 20 set untuk tempahan customer. Kalau buat sorang setakat 20set tu ok lah... Lebih patah pinggang dibuatnyer....

Lama juga saya tak upload gambar2 crepe durian ni...so layan gambo kat bawah ni yer...

MIMPI SENJA: [Video] JMR- DSAI <b>di Johor Bahru</b> 25/1/13

Posted: 27 Jan 2013 03:09 AM PST

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved