ads

Ahad, 24 Februari 2013

01 di kluang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di kluang - Google Blog Search


Gadis Semasa :): Percutian tahun baru cina <b>di KLUANG</b> JOHOR

Posted: 18 Feb 2013 02:02 AM PST

Aceceh , title blog aku bukan main kan? macam pergi bercuti kan paris pulak , tapi kan walaupun dekat Kluang je , ia memberi impak yang bermakna bagi aku sebab aku dapat jumpa kawan baik dan mak angkat kesayangan aku. Rasa bersyukur sangat sebab dapat jumpa dorang tau. Masa stay sana aku sempat pergi jalan-jalan dengan dorang seriously rasa seronok sangat. Masa aku form 1 aku penah stay KUATERS PENJARA KLUANG tu selama sebulan, aku dapat ramai kawan kt sana tp sekarang bila aku pergi masing-masing dah pindah. :/ Tapi takpelah yang penting cuti aku bermakna sangat. Alhamdulillah.
My bestie! Comel kan? Thanks ina sebab tak pernah lupakan persahabatan kita dan terima kasih sebab menghargai persahabatan kita. Wany mintak maaf sangat-sangat masa ina tunang tu wany tak dapat pergi atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan tp masa ina kawin nanti wany janji, wany akan pergi jugak. hehe. BFF ever.
Ina belanja pavlova. sedap sangat!
Gambar ni kabur sikit lah , tapi ni kenangan aku,kak elin & ibu kat pizza hut..Gonna miss them :'(

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved