ads

Jumaat, 12 April 2013

01 di desaru - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di desaru - Google Blog Search


Cuti-cuti <b>di</b> Pulai Springs Resorts Hotel, <b>Desaru</b> - ThEy CaLLeD Me <b>...</b>

Posted: 08 Apr 2013 09:17 PM PDT

Outdated sangat entry ni..tapi apakan daya..ada lagi OUTDATED sangatttt entry yg ter peram.. a.k.a Majlis Cukur Jambul Medina..Apelah OP ni..sangat lambat bagi copy..huhuh

So ini entry terakhir cuti-cuti Johor-Singapore..

jom layannnn..

kt sini ade children room..open until 10pm..




Abg Aqil yg tak suka mkn n nk mndi pool je tau..huhuhu




three of us..tgk muka Medina..garang kan??





Medina dh tdo dh time ni...


Nk bwk Aqil main gelongsor..



Haa lompat2 cam ni Aqil suka..



Haih..budak ni dah bangun pulak..tp panas sangat..so tak bleh rendam ini budak sekali...hihihi





Nanny and grand daughter sama tembam..hihihi




Momy tgh NIP..Nanny tgh posing..Mak su tgh makan..





Room review: Bilik dia ok..bilik ni jenis studio..Katil double super single bed..kira kalo rasa dia kurus, boleh tido dua org satu2 katil..hihihi..tapi kami juz rapatkan katil dua ni..so jadilah King Size bed..hihih
Tido pon selesa..as for me la..tapi for MIL plak...dia kata bantal n tilam dia ade sedikit bau yang tak menyenangkan..which is bau lembab..so agak busuk disitu..huhuhu
Ade sofa..two seater..boleh tido n lepak kat sini jugak..hihihi

Toilet pon ok..bersih n water pressure pon high..kira puas la kalo nak mandi wajib..Tettt..hahaha..joking ok..

Oh lupa..bilik air ni pon ade bath tub n ade bilik utk shower jugak tau..kira dua orang boleh mandi dlm satu masa ye..So Medina mandi dengan momy (kat sinki je..)..Dady mandi dengan Aqil..hihih

Okla jugak Pulai ni..tapi ok - ok je..as for me yang tak sempat tgk laut la..sebab cuaca panas sangat..VIEW n scenery sangat cantik!!Tapi...
Food and beverages nya sangatlah tidak memuaskan langsung!!!
Breakfast yang ala ala..service yang lambat..smpaikan nak mintak sudu n garfu pon kena tunggu sampai 10minit..
makanan TAKDE RASA pon!!setakat kentang goreng n salad je la yang ade rasa!!itupun semua nya fast food n ready made..Nasi lemak yang tak lemak langsung..Mee yg berminyak sangat..Omelette yang takde garam n not tasty at all..huhuhu
tembikai je la yang sedap kot!!hahahah..so not really recommended in terms of Dining.. Lain2 ok la...takde la best sangat pon!!hihihi..kira cam tak patut je 4star hotel..Upppsss!!kikikiki
So kata pg kenduri kahwin kan??
sebab..we arrived at the hall at 1pm..makan-makan..1.40pm..pengantin tak sampai2 pon lagi..Medina dah mengamuk sbb panas n nak susu..sudahnya Momy pon masuk dlm kereta..tunggu dady yang excited nk tgk kawannya bersanding...


pengantin lelaki..nampak tak yg baju merah kat hujung tuuu..itulah Dady..tak smepat nk tgk pengantin bersanding pon..kitorang blah je..nk pg Singapore la katakan..eceh..

Selamat Pengantin Baru Aga n Leeza..
Semoga berkekalan hingga ke syurga..amin..
Done: cuti2 ke Johor-Singapore..

Photobucket

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved