ads

Selasa, 2 April 2013

01 di mersing - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di mersing - Google Blog Search


Life&#39;s as MyraQhairel: Kenduri kahwin <b>di Mersing</b>

Posted: 20 Mar 2013 11:18 PM PDT

Wawawawa...susah betol nak menghapdet belog skrg...asek minum coolblog jerrr koje nyerr...
hahahhahha..arini minum coolblog cendol...seminggu berkali kali minum coolblog...haiyaa..pengsaannn!!!
minum air batu je la ko yer myra...sok sok batok kong kang kong kang baru nak stop minum yerr..
takperla..niat masa nak minum tu katanya nak minum as ubatttttt..miahahhahah...

last weekend ponya aktiviti ialah menerjah bumi Mersingggggg..
ada wedding opismate....di Felda Tenggaroh 2..
dulu ada gak ler ke Mersing..tapi masa tu  attend wedding kengkawan car club...
masa tu zaman cintan cintun dgn hubs..so jauh pon rasa dekatt..muahahha...
this time aku pergi wedding ni dgn bebudak opis jugak..carpool...
incik asben tak g...ada hal katanyaa..so dia izinkan aku join g dgn bebudak opis...

aku park kete kat opis then gerak dgn akak satu opis ni wif her hubs...
selain tu yg tumpang ada 2 org lagi opismate...so total org dlm satu kete maibi tu ialah 6 org termasuk Syahmi...muahahhahaha...jgn tanya lowerd ke tak...janji masa otw g Mersing tu time jalan sana beralun alun memang tak kene maguard kete okehh...huhuhuh...so tandanya kami ni tak overweighhtt...kesahhhnyer...
poyooo sangaaaattt ! padahal yg tompang seme badan gebus2...hahahahahha....

perjalanan amek masa 2 jam gak lerrr....perot memang dah berkerongcongg..
so sampai sampai je sana...salam mak pengantin kitaorg ni terus sambar pinggan nak mentekadarah..
lapoo wehhh memasing simpan perot tamo makan bekfes..semata nak makan lauk kenduri...wakakaka...
ada yg makan 2 rounddd...aku pon bertambah gak lerr..tapi bertambah makan soya panas dia tuh...
sddaaappp bangaaat...soya n air gula merah dia mantapp...syahmi pon makan..

My opis mate ni pon dah tender notice berhenti...sbb kene polow asben dia ke Pahang..
asben dia ni ada ladang sendiri...so usahakan ladang sendiri..so haruslaa isteri kene benti keje dan duduk di Pahang..org Pekan,Pahang katanyaa....Tahniah Fatin & Mizi..semoga kekal hingga ke akhir hayat..
dapat baby ramai2...n comel2...

Oklaa...dpt jugak hapdet wedding di Mersing...so ini ajelaaa yg dapat makcik ni igtt...
maklumlaaaa hapdet pon dah ari Khamiss...busy pon iyerrr..busy dgn K draama...muahahah..
Okla...layan je la pic  3 keping yg dpt di tepek....

Sekiaaannn jumpe lagik di lain siarannnnnnnnn.....

 #Syahmi yg setia menemani kuuuu..

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved