ads

Rabu, 19 Jun 2013

01 di endau - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di endau - Google Blog Search


It&#39;s just a life: Bercuti <b>di Endau</b> Rompin

Posted: 06 Jun 2013 12:37 AM PDT

semalam tengahari baru US sampai rumah, setelah 3 hari 2 malam bercuti di Endau Rompin. Pilihan destinasi resort US dan AS adalah di Endau Rompin Beach Resort.  Kalau u olls google percutian pantai di area sini, banyak je pilihan resort atau penginapan yang ada. so, bleh pilih.. kalau macam US, dh pesan awal2 kat AS "make sure ada kolam renang ea.."~mood nak mandi..eleh, mandi la sangat dgn lau dgn ada anak kecik ni..huhu.

this is my lovin' dear..sepanjang our journey, dia la tukang angkat barang, dialah banyak uruskan syifa, dialah yang bakor ayam, dia jugaklah yang tunggu ayam terbakor ..(eh tu dh lain bunyi nye..), tak2, mksudnya tunggu ayam tu masak la..hehe..dah macam princess dah US rasa dilayan along my travelog ni..syukur bangat alhamdulillah dikurniakan suami yang lovin' n carin' ni..tu blum US pregnant lagi, US yang xsampai hati tengok dia buat byk kerja rumah..bukan US xbuat kerja rumah, cuma lau preggy time, mmg xterkejor sume mende..(waaa...macam ada tringin nk ngandung lg jer bunyi khenn~)..haahaha..sies US memang nak kejor yang 'ketiga ' ni, itupun jika ada rezki ..INSYAALLAH..~haha..mcm kene capai KPI bilangan anak plak kan..


rasanya itu saje la stakat ini,ada bajet lebih insyaAllah next destination plak.. mudah2n..korang pun bawak la jejalan esp untuk anak2 .. sebenarnya percutian ni , bukan untuk kita pun (as a parent) totally, tapi untuk hepi kan anak2, eratkan hubungan suami isteri n family dll.. alaa..mcm kite kecik2 dulu la kan..kan mak ayah kita bawak jejalan..sronok kan..yg penting bile kite dh berkeluarga gini, jgn lupe sesekali kene bawak mak ayah jejalan plak.k...insyaAllah..cau cin guys..

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved