ads

Jumaat, 14 Jun 2013

01 di pasir gudang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di pasir gudang - Google Blog Search


RESTORAN SELERA SAMBAL, <b>PASIR GUDANG</b>, JOHOR

Posted: 20 May 2013 10:41 PM PDT

Ade 4 restoran di sepanjang Jalan Pengkalan 5 ni yang specialise masakan ayam penyet. Semua nye sedap2 dan semua nye padat bila lunch time!! Dulu saya dah post entri Mak Nyai Cafe (klik sini) tapi kali ni nak cakap pasal Restoran Selera Sambal pulak. Dua2 ni dok sebelah menyebelah jer...gaduh tak gak nye??....kau curik customer aku, aku curik customer kau...haha!

Hari tu pergi dengan member2 try ayam dan lele je tapi dia punya daging penyet gerenti best giler. Kalau datang masa lunch jangan la lewat nanti penuh meja tau..mengidam pulak kang.

Tempat nye selesa, luas dan service very good.

So apa lagi tunggu2.....jommmmmmm terjah Selera Sambal pulak!!

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved