ads

Khamis, 17 Oktober 2013

01 di desaru - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di desaru - Google Blog Search


A. P. B: 1 Malam <b>di Desaru</b>

Posted: 21 Jul 2013 08:46 AM PDT

Ini bukan cerita hantu ye
baru 2 hari lepas, aku berkesempatan menjejakkan kaki ke desaru. Company tempat aku kerja ada buat CSR prog sikit. so bg mencukupkan quota, yg bujang bujang la dikerah utk join the program. mungkin kerana hujung minggu, ramai yg sudah berkeluarga meluangkan masa weekend mereka dgn family depa.
aku bukan la nak cerita pasal CSR prog tu tapi tempat aku stay for 1 night...nice gile! dapat la idea nak decorate bilik kat kg. bilik aku tempat aku merantau tak boleh nak decorate sgt sebab kecik gile...tak tipu. korang tgk aje la gambar gambar aku nak share ni... malam pun dah larut. tak selera nak tulis panjang panjang...






Azam aku lepas ramadhan kali ni...semoga each day sampai hari terakhir aku kat dunia ni, kalau boleh, aku nak:
1. bangun 10 minit sebelum azan subuh masuk
2. tak nak tido lepas subuh
kalau ramadhan boleh, kenapa bulan bulan lain tak boleh? kan?

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved