ads

Khamis, 14 November 2013

01 di muar - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di muar - Google Blog Search


Hotel <b>di Muar</b> - Inn Home Hotel | Blog Juju

Posted: 20 Oct 2013 05:08 PM PDT

- Budget hotel
- Harga yang berpatutan
- Selesa (baru bukak 3 bulan) so semua pun baru je
- Terletak di tgh2 Pekan Muar
Hotel ni agak tinggi dan boleh nampak dari jambatan
tapi utk 1st timer ke Muar mcm aku, jenuh berpusing jugak la mencari

Mamat yang berdiri tu nama dia Izan, dia sgt frenly.
Dia yang pick up masa aku buat phone booking.

Kalau tak silap, bilik aku ni Deluxe Standard
(Weekend rate RM114)
Dapat berus gigi..huhu~
suke even tak pakai pun :)



Ni aku punya recommendations =)
wifi tip top..awesome!

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved