ads

Ahad, 1 Disember 2013

01 di pontian - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di pontian - Google Blog Search


TinaMamaAbah: Seharian <b>Di</b> Parit Baru, <b>Pontian</b>

Posted: 19 Nov 2013 09:27 AM PST

Dihari wedding anniversary, kami bukannya pergi jalan-jalan, makan-makan celebration TAPI kami balik kampung abah di Parit Baru, Pontian Johor
Agak lama tak balik ke sini, seronoknya merasai suasana kampung. Kami benar-benar menghabiskan masa bersama-sama. Kait rambutan, memancing & menghayati keindahan kampung yang penuh kehijauan.. segarnya rasa walau sedikit panas..hihi


Paling mencuit hati bila mama berjaya snap gambar anak & abah ini sedang memancing di jambatan rumah.. Bukan selalu tau dapat best shot macam ni..

Dan ini shot paling cantik hari ini..
suka sangat dengan gambar ini..

Ok..hari dah beransur petang.. kita kena balik :)
Bonding time yang tak dapat dibeli dimana-mana..
Balik pun dah penat. Malam ada bola pulak kan..Memang dah tak larat nak kemana-mana.. owh..rindu dengan rumah :)

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved