ads

Ahad, 12 Januari 2014

01 di pagoh - Google Blog Search


URL Sumber Asal :- di pagoh - Google Blog Search

01 di pagoh - Google Blog Search


11 Gambar Kemalangan Lotus Elise Milik Warga Singapura <b>Di</b> <b>...</b>

Posted: 09 Jan 2014 11:38 PM PST

Satu kemalangan baru sahaja berlaku lebih kurang 1 tengah hari tadi di KM147.2 dari arah Pagoh menuju ke Tangkak, Lebuh Raya Utara Selatan.
Kemalangan melibatkan sebuah kereta Lotus Elise yang dipandu laju sehinggakan 3 tayar dan pintu kereta itu tercabut. Pemandu merupakan lelaki warga Singapura dikatakan maut ditempat kejadian. Proses pengalihan kenderaan sedang dijalankan ketika ini.
Reka bentuk kereta di atas nampak pelik, namun mungkin jenis Lotus Elise tanpa bodykit seperti gambar dibawah:
Lagi Gambar (via Daily Traffic Report):


MyNewsHub.My - Sertai Komuniti Berita Online Terhangat <b>di</b> Malaysia.

Posted: 10 Jan 2014 12:04 AM PST


Satu kemalangan melibatkan sebuah kereta sport berlaku di Lebuhraya Utara Selatan (PLUS) di Pagoh menuju ke arah Tangkak tengahari tadi.

Ia berlaku di KM147.2 lebuhraya berkenaan melibatkan kereta jenis Lotus Elise.

Jika dilihat pada gambar, bumbung kereta mangsa kelihatan seperti sudah tercabut tetapi sebenarnya ia adalah rekaan asal kereta jenis itu yang tidak berbumbung.

LotusElise01

Kemalangan berlaku kira-kira pukul 1 tengahari tadi melibatkan mangsa seorang warga Singapura.

Terlalu awal untuk membuat kesimpulan mengenai kemalangan ini. Nasib pemandu Lotus Elise berkenaan masih belum diketahui statusnya.

Kemaskini Pukul 6.08 Petang

Susulan kemalangan tengahari tadi, jurucakap Ibu Pejabat Polis Daerah Muar ketika dihubungi mengesahkan kejadian berkenaan.

Pemandu Lotus itu cedera parah di beberapa bahagian badan sudah dihantar ke Hospital Pakar Sultanah Aminah di Muar, Johor untuk rawatan kecemasan.

Kemalangan itu menyebabkan kesesakan trafik yang teruk di kedua-dua arah lebuh raya sejauh kira-kira dua kilometer. – IBNU K/Mynewshub.my

LotusElis02

KEMASKINI.. Kemalangan Lotus Elise, Pemandu Cedera Parah Biarpun Kereta Hancurhttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/HilangBumbung.jpghttp://mynewshub.my/wp-content/uploads/HilangBumbung-150x150.jpgAuthor MNH myHangat,

Satu kemalangan melibatkan sebuah kereta sport berlaku di Lebuhraya Utara Selatan (PLUS) di Pagoh menuju ke arah Tangkak tengahari tadi. Ia berlaku di KM147.2 lebuhraya berkenaan melibatkan kereta jenis Lotus Elise. Jika dilihat pada gambar, bumbung kereta mangsa kelihatan seperti sudah tercabut tetapi sebenarnya ia adalah rekaan asal kereta jenis itu...

Satu kemalangan melibatkan sebuah kereta sport berlaku di Lebuhraya Utara Selatan (PLUS) di Pagoh menuju ke arah Tangkak tengahari tadi. Ia berlaku di KM147.2 lebuhraya berkenaan melibatkan kereta jenis Lotus Elise. Jika dilihat pada gambar, bumbung kereta mangsa kelihatan seperti sudah tercabut tetapi sebenarnya ia adalah rekaan asal kereta jenis itu yang tidak berbumbung. <a href="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/LotusElise01.jpg"><img class="size-full wp-image-228030 aligncenter" alt="LotusElise01" src="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/LotusElise01.jpg" width="520" height="350" /></a> Kemalangan berlaku kira-kira pukul 1 tengahari tadi melibatkan mangsa seorang warga Singapura. Terlalu awal untuk membuat kesimpulan mengenai kemalangan ini. Nasib pemandu Lotus Elise berkenaan masih belum diketahui statusnya. <span style="color: #ff0000;"><strong>Kemaskini Pukul 6.08 Petang</strong></span> Susulan kemalangan tengahari tadi, jurucakap Ibu Pejabat Polis Daerah Muar ketika dihubungi mengesahkan kejadian berkenaan. Pemandu Lotus itu cedera parah di beberapa bahagian badan sudah dihantar ke Hospital Pakar Sultanah Aminah di Muar, Johor untuk rawatan kecemasan. Kemalangan itu menyebabkan kesesakan trafik yang teruk di kedua-dua arah lebuh raya sejauh kira-kira dua kilometer. - <strong>IBNU K</strong>/<strong>Mynewshub.my</strong> <a href="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/Fullscreen-capture-1012014-35337-PM.jpg"><img class="size-full wp-image-228016 aligncenter" alt="LotusElis02" src="http://mynewshub.my/wp-content/uploads/Fullscreen-capture-1012014-35337-PM.jpg" width="520" height="320" /></a>  

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved