ads

Rabu, 5 Februari 2014

01 di pontian - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di pontian - Google Blog Search


SURIA AMANDA: High Tea <b>Di Pontian</b>

Posted: 16 Jan 2014 11:00 PM PST

Gerak pulang dari Site di Tg Bin, kami singgah dulu minum petang kat pekan Pontian...ada satu restoran ni milik kawan kepada Mazley...Restoran Kemangi..macam2 ada kat restoran ni...aku plak dah kenyang
so order minum je...tp Mazley up ngan makanan..senang dah kenyang nanti malam x yah nak berhenti mana2 dah kan...cepat skit sampai Seremban...diorang pun boleh terus balik KL
Kuih Akok ngan kuih dangai..kata owner restoran ni la..

Murtabak Maggi ni Mazley Order...

Mee gulung ni recommendation by owner restoran...special dish dan mendapat sambutan hangat katanya..
mee gulung ni kongsi 3 orang...boleh?

Haaa...habiskan semua tu....aku memang dah surrender dah...so far aku bagi 4/5 la markah kat Restoran Kemangi ni...sedap pun sedap..service pun bagus...
Korang kalau sampai kat Pontian nak terjah restoran ni....sila cari alamat kat bawah ni eh..if tersesat boleh call owner kedai tu sendiri...aku pun x tau macam mana nak bagi guideline kat korang if nak pi....
No 907, Tingkat Bawah, Jalan Bakek

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved