ads

Rabu, 26 Mac 2014

01 di batu pahat - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di batu pahat - Google Blog Search


My Sweet Moments: Malam Cinta Rasul <b>di Batu Pahat</b>

Posted: 23 Feb 2014 11:35 PM PST

Eh mengada pulak petang ni nak update kisah kitaorang lagi, huhu.

Khamis lepas kira malam Jumaat la, mrhubby ajak pergi Stadium Batu Pahat sebab ada;


Perancangan awalnya hanya mrhubby dan Zarif je yang pergi tapi entah kenapa hati aku tergerak nak ikut jugak (walaupun awalnya takmo g sebab nak nengok episod last cerita Ku Cinta Kau Seorang lakonan Remy Ishak kat TV3 ).
Tapi sebab rasa umur makin meningkat so setakat rancangan tv tu takde hal la kalau tak nengok, ni program Malam Cinta Rasul ni live lagi ok..So kalau tak datang macam rugi la pulak..
Tapi tulah sebab perancangan last minit makanya aku pakai seluar jer dengan Zara pun tak bawak tudung lagi so pakai apa yang ada je laa..
Zarif Zara pakai ni je, sempoi je (masa ni majlis belum mula lagi)
Kitaorang duduk kat hujung-hujung je sebab tempat dah penuh kat belah sana tu
aku segan sebab pakai tak proper sangat
Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar lepas tu cuaca memang elok jer. Kitaorang tak tunggu sampai habis. Lebih kurang dua jam sampai pukul 11 malam baru balik. Maklumlah aku bawak si Aisyah sekali kan so takut pulak  nak stay lewat sangat..
Aku berharap majlis seumpama ini akan terus diadakan sebab sambutan orang malam tu memang menggalakkan. Budak-budak seusia Zarif dan Zara pun ramai datang.
Dari sibuk g konsert sana sini baik ke majlis cam ni, sejuk je hati dan pemandangan..:)

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved