ads

Ahad, 16 Mac 2014

01 di senai - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di senai - Google Blog Search


My Story, My Life: Sarapan Pagi <b>di</b> KFC Airport <b>Senai</b>

Posted: 12 Mar 2014 04:30 PM PDT

7.50 ke 8.10 am - Ada lebih kurang 20 minit sebelum masuk ke boarding hall.

Kami terus pergi ke KFC kat airport Senai tu. Sebelum tu, tertanya-tanya, mahal ke breakfast kat airport ni? Kalau mahal, cukuplah sekadar isi perut je. Hehehehe...

Masuk je dalam KFC, lega sebab tak ramai orang dan tak perlu beratur panjang. Tengok kat menu tu, tak tau nak order apa sebab sebenarnya tak pernah pun beli breakfast kat KFC sebelum ni. Hehehe...

Tengok-tengok, ada burger yang isinya telurnya dan keju. Saya ambil tu 2 set plus hot milo. Rasanya dalam RM9++.

Oh ya, untuk Haziq, memang standbykan air kotak milo (6 kotak) yang dibawak bersama untuk travel ni. Ari tu baca kat blog mana entah, katanya 1 kotak air milo biasa tu harga rm6 kalau beli kat airport. Mahalnya! Tu sebab kami beli air kotak standby. :)

Sedap juga burger tadi walaupun saiznya agak comel. Dapatlah juga mengalas perut di pagi hari ni. Sori ya, tak sempat nak amik gambar tengah makan sebab sedap sangat makan burger tu (nama burger pun tak tau. hehehehe...)

Dah sudah makan, sempatlah amik sekeping dua gambar.

Permata hatiku sedang khusyuk mendengar pesanan Abahnya. :)
Pendek kan rambut kedua-dua Haziq dan Aimi, baru potong semata-mata nak pergi bercuti
Mama with her little girl Aimi.
Setompok bunga di kepala Aimi, kejap ada kejap hilang. :)

Lepas makan, terus pergi ke toilet dulu dan kemudiannya bersiap sedia untuk masuk ke balai berlepas! :)

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved