ads

Jumaat, 28 Mac 2014

01 di skudai - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di skudai - Google Blog Search


Kawasan Lynn Damya: EMPAYAR KUKUBESI <b>SKUDAI</b>, JOHOR

Posted: 02 Mar 2014 07:36 PM PST

Salam, tanggal 1 MAC 2014 adalah hari bersejarah bagi Krew-krew
KUKUBESI kerana berjaya membuka sebuah lagi cawangan storenya yang
terletak di Taman Sri Pulai Perdana, Skudai, Johor. Tahniah EKB ! :D
Dan menurut sumber, seawal jam 9 lebih, kelihatan sudah ada kereta-kereta
yang mula mencari parking di lokasi kaunter penjualan, walaupun masa penjualan
bermula pada jam 12 tengahari nanti. Dan menjelang pukul 11.00 pagi, ramai
yang sudah mula berbaris di kaunter-kaunter penjualan. Tepat je jam 12.00,
apa lagi, kena serang lahh diorang nih ! Haha~
PENANGAN EKB LUVER di JOHOR

Semua gambar-gambar ini adalah yang dikongsikan di Facebook Kukubesi sendiri.
(Pinjam untuk promote Kukubesi secara ikhlas~hahah)

Dan ini lah Kukubesi punya owner, yang dipanggil KB je :D
Turut memuji Pekin (pelakon Malaysia) yang menurut sumber, begitu sporting
dari pagi sampai lah ke petang, ke malam setia ada di tapak penjualan. Sporting
melayan customer dan peminat, sporting membantu penjualan, dan sporting membantu
mengemas khemah. Tahniah Pekin ;)
Orang Johor memang steady lah ! Aku berbangga jadi orang Johor yang
supportive~ hahaha (perasan) dan owh ye, ini UPDATE daripada
KUKUBESI SKUDAI :

Diorang dah siap susun baju kat store, so siapa-siapa yang terlepas peluang hari
tu nak beli baju KUKUBESI ni, boleh lah datang terus je ke Store ni ya :

EMPAYAR KUKUBESI SKUDAI :

Mula beroperasi pada Selasa ini ( 4 MAC 2014) 12.00 tghari - 6.00 ptg sahaja :)
Dengar2 cerita ada baju Pucuk Ubi dan Baju Cili Kering sampai hari tu, tapi tak
sure lah betul ke tak...kalau ada memang aku nak rembat barang sehelai dua lah kot~

Hehehehe (n_n) Jom tengok betapa gempaknya
FENOMENA EMPAYAR KUKUBESI DI MANA-MANA !! (klik)

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved