ads

Jumaat, 4 April 2014

01 di kluang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di kluang - Google Blog Search


EpulJaguh: Laksa Kluang <b>di Kluang</b> Station

Posted: 18 Mar 2014 04:26 PM PDT

Bismillah. 
Kalau wife korang mengidam nak makan laksa kluang, boleh cari dekat sini. Roti jala pun ada. Air minuman yang dijual dekat sini memang terhad. Fresh oren pun tak ada. Padahal kalau aku pergi makan kat mana-manapun, fresh oren memang menjadi pilihanku kalau malas sangat nak go through semua menu yang ada. 
Inilah rupa bentuk laksa kluang yang popular tu. 
Ini pula mee rebus yang memang banyak sampai 2 orang pun makan tak habis-habis. 
Rasanya cukup setakat di sini. Ada umur kita sambung lagi. 

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved