ads

Jumaat, 23 Mei 2014

01 di muar - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di muar - Google Blog Search


Hollaaa...!! Sekitar Kejadian <b>Di Muar</b> Di Bulan Februari

Posted: 07 May 2014 08:00 PM PDT

Hi gojes.. lama sangat tak update blog kan.. lepas pemergian abah tempoh hari buat rase nak menyepi seketika.. Percaya tak sewaktu kami ada tugas di Muar ni la abah jatuh akibat pressure darah tinggi yang memuncak.. sedangkan waktu ini ku baru check in hotel dengan Farah. Ikut hati nak je bergegas balik ke Kuala Kangsar.. tp apakan daya.. memusnahkan kebahagian org lain bukan itu sifatku.. Kami tetap teruskan kerja.. dan ku dengan hati tak henti doa buat abah agar tidak apa-apa.. Sbb tu la smpi terlupa nak upload gambar² ni masa kami di Muar.


Lepas breakfast pagi tu terus ke rumah pengantin. Ku ada job mekap nikah pagi tu. dan kali ni jadual sedikit tersasar.. huhuhu lewat!!! pengantin dah resah.. sbb en wave bawak kami ronda Muar ikut jaln lain.. dr jln kami lalu malam tu sewaktu hantar perkakas untuk candy table pengantin.. hohoho... ketarrrrr tgn buat keje dlm keterpaksaaaaan..!

Selesai majlis nikah.. Farah setel setting dan setup barang untuk candy table dan photobooth. Manakala ku menyiapkan pengantin untuk majlis bersanding pulak..







Seblom balik layan ragam org kepenatan.. big kiss tuk pengantin sbb sudi hire kami dari selangor ni ke muar..!!

Kami selesai tugas dlm jam 5 lebih.. thanks Farah sbb dikau sgt memahami.. tak singgah mana pon terus pecut balik KL. En hubby dan anak-anak dah menunggu nak balik KK malam tu jgk!..

Muaaaaxxx!!

Untuk tempahan makeup dan candy buffet boleh whatsapp lina di 0172579483..

Lots Of Loves Kisses!

Hazlina Shahrel @ Queen Of Widelia

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved