ads

Sabtu, 24 Mei 2014

01 di skudai - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di skudai - Google Blog Search


TinaMamaAbah: Pencarian Mee Bandung Yang Sedap <b>Di Skudai</b> <b>...</b>

Posted: 21 Apr 2014 09:26 PM PDT

Nak makan mee bandung dah lama dah.. sejak sebelum gi Cameron Highlands aritu lagi. Ingatkan hari balik tu sempat lah nak menjamu selera Mee Bandung Muar.. aihh.. sampai ayer keroh dah 6.30 petang.. terus je balik kan masa tu..
Akhirnya semalam.. berbunyi dengan abah.. " meh la gi cari mee bandung.." miahahaha..pujuk nih.. so lepas maghrib abah gugel jap.. jumpa ..kat Lubuk Selera katanya ada yang sedap. Kata abah.. jom try yang dekat dulu. Tak jauh sangat ni.. :)
So, kami gi lah.. LUBUK SELERA ni dekat area pintu gerbang nak ke Giant Pulai. Belah kanan ye dari AEON Jusco Taman U. Sebesar-besar tidak signboard dia :) mesti nampak punya.
Sebelum turun kereta abah cakap..kalau takde kang caner? So mama cakap lah.. tanya dulu.. jangan duduk dulu.. hihihi boleh gitu..
Kami masuk restoran & tanya dulu.. katanya ada..baru kami cari table..
Order mee bandung 2, roti canai telur 1, carrot susu 1, ais kosong 2, sirap laici 1..
Meh tengok Mee Bandung Lubuk Selera..
Ini rupanya.. eppp jangan judge dulu.. ikut  cara kak Seri Kandi Tanah Jauhar.. rasa dulu kuah..
hmmm.. not bad.. sedap.. cukup pekat..cukup rasa..
ha.. so meh snap gambar dia..
Bila dah gaul.. nak tengok apa ada kat dalam.. taraaa... rupanya sangat menyelerakan ok..
Telur sebiji kuning tak keras sangat, daging banyak, sayur banyak.. cuma udang je tak nampak.. tapi takpe.. daging dia banyak dah..
Lepaskan niat nak makan.. alhamdulillah memenuhi selera.. 
Total up yang kami makan malam tadi RM22.60.. ok lah.. takde la mahal sangat. 
Kalau korang rasa nak makan mee bandung kat skudai ni tapi tak nak gi jauh.. Lubuk Selera boleh jadi pilihan..
Pasni nak hunt menu apa plak?? hihi

Ayam berulat <b>di</b> restoran mamak <b>Skudai</b> , JB - berita Semasa - Blogger

Posted: 19 May 2014 07:58 AM PDT



Seorang pelanggan restoran mamak berkongsi video ayam berulat yg dihidangkan kepadanya.

Kejadian berlaku di Taman Skudai Ria, JB. Namun pengadu tidak mendedahkan nama restoran itu.

kualiti video bawah ni xberapa jelas or tengok kat fb


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved