Rabu, 8 Jun 2011

01 di parit sulong - Google Blog Search

01 di parit sulong - Google Blog Search


<b>Lok Heng</b> - Kek Perkahwinan dan Cupcakes <b>di</b> Kota Tinggi | Muar <b>...</b>

Posted: 04 Feb 2011 05:00 PM PST

Salam semua, ini adalah majlis persandingan Mala di Lok Heng Selatan, Kota Tinggi, Johor. Mala telah menempah 2 Tiers Kek Steam Buttercream + 1 Tiers Cupcakes sebagai kek perkahwinan untuk majlis yang berlangsung pada Bulan Dec yang lepas. Pihak Rbecca Cookies, cake & Cupcakes / Rbecca Wedding gallery mengucapkan berbanyak2 terima kasih pada Mala sekeluarga kerana sudi menggunakan perkhidmatan kami untuk memeriahkan lagi majlis yang bersejarah itu. Disamping itu kami juga mengucapkan Gong Xi Fa Cai pada pembaca sekalian.

______________________________________________

Hi, Happy Chinese New Year.... This is a wedding events for Mala from Lok Heng Selatan, Kota Tinggi, Johor on last Dec 2010. 2 Tiers Steam Buttercream Cake + 1 Tiers Cupcakes is ordered by Mala for this function. We would like to thanks Mala & Family for all their support.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

The Spirit of Lubok Kawah/Semangat Lubok Kawah: Lawatan Biro <b>...</b>

Posted: 08 Jun 2011 07:13 AM PDT

Biro Masyarakat Felda Parti Keadilan Rakyat Pusat telah mengambil tindakan berani dengan program-program lawatannya ke Negeri-Negeri yang diliputi oleh Felda. Setelah selesai dengan program lawatan ke Negeri Sembilan, pihak Biro memutuskan untuk membuat lawatan ke Negeri Johor.

Didalam rombongan lawatan itu adalah saya sendiri selaku Pengerusi Biro dan dianggotai oleh Sdr T. Kumar selaku Timbalan Pengerusi, Sdr Rebin Birham selaku Setiausaha, Sdr Zabdie Abas selaku Ketua Generasi Muda Biro, dan dibantu oleh pimpinan Biro Felda dan Orang Asal Negeri Johor yang diketuai oleh Sdr Zulkifli Daud, Pengerusi Biro Felda PKR Negeri Johor.

Rombongan kami tiba di Felda Sg Mas jam lebihkurang 2.00 petang pada 5hb Jun 2011, disana kami mengadakan Dialog dengan wakil-wakil peneroka Felda Sg Mas dan rancangan-rancangan sekitarnya dan diakhir majlis dialog itu kami telah melancarkan Borang Permohonan Menjadi Peneroka Baru dari kalangan anak-anak peneroka Felda dari Generasi Ke-2 dan Generasi Ke-3.

Selesai Majlis itu kami berlepas ke Felda Adela dimana satu Majlis Ceramah PKR telah diadakan, dan diakhir Majlis itu telah dilancarkan pembentukan Biro Masyarakat Felda dan Orang Asal Negeri Johor selepas pelancaran Borang Permohonan Menjadi Peneroka Felda baru.

Esuknya kami pergi ke Felda Bukit Baru dan dijamu makan tengah hari di Rumah Sdr Zabidie Abas sebelum kami ke Felda Ulu Dengar di Gugusan Kahang untuk mengadakan Majlis Dialog di rancangan Felda tersebut untuk peneroka-peneroka Ulu Dengar dan kawasan-kawasan sekitarnya. Diakhir Majlis Dialog itu, kami lancarkan Borang Permohonan Menjadi Peneroka Baru dari Generasi Ke-2 dan Generasi ke-3.

Pada jam 9.00 malam, kami meneruskan perjalanan kami ke Felda Bukit Batu dalam kawasan Parlimen Kulai untuk mengadakan Ceramah serta Majlis Dialog. Disana kami telah ditemani oleh Datuk Chua Jui Meng. Majlis Ceramah itu cukup berjaya kerana dia dihadiri oleh tidak kurang dari 200 orang anak-anak muda, dan anak-anak muda ini menyambut baik dan menerima Borang Permohonan Menjadi Peneroka Baru.

Malam itu kami menginap di Stay Inn Hotel di Bandar Simpang Renggam. Selepas mengambil sarapan pagi pada keesukan harinya, kami menziarahi Dr Ann, seorang aktivis PKR di Bandar Simpang Renggam. Beliau adalah diantara mereka yang akan bertanding disalah satu kawasan DUN disana.

Selesai berbincang dengan Dr Ann (bukan seorang wanita), kami meneruskan lawatan kami ke Felda Redong di kawasan Parlimen Sekinjang dan didalam Majlis Dialog di Felda itu pada jam 3.00 petang, Dr Gurmit Singh, Ketua PKR Cabang Segamat, Pn Natrah Ismail, Ketua Wanita PKR Negeri Johor, Pn Siti Halijah Hj Mohamad, Pengerusi Biro Felda dan Orang Asal Wanita PKR Pusat, dari Generasi Ke-2 Felda Cahaya Baru. Ucapan beliau di Majlis Dialog itu memberikan kesan mendalam kepada para hadirin yang sangat bersimpati dengan nasib yang menimpa peneroka-peneroka Felda Cahaya Baru yang menjadi "jutawan fakir". Pn Natrah juga turut memberikan ucapan.

Pelancaran Borang Permohonan Menjadi Peneroka Baru Felda mendapat sokongan yang begitu menggalakkan dan lebih dari 300 Borang Permohonan itu telah diambil oleh anak-anak muda yang hadir.

Sebaik saja selesai Majlis Dialog di Felda Redong itu, saya dan isteri saya terus ke Segamat untuk menempah bilik Hotel.

Kemudian kami pergi ke Labis untuk mengambil makan malam bersama-sama dengan Zabidie Abas, Zulkifli Daud, Natrah Ismail, Siti Halijah dan rombongan dari Felda Cahaya Baru sebelum kami pergi ke Felda Maokil untuk Majlis Ceramah.

Sesampai di Maokil, kami diberitahu oleh Cikgu Saadon, Ketua PKR Cabang Pagoh bahawa tempat ceramah telah dipindahkan kerana berlaku satu kematian kepada keluarga tuan rumah.

Kami mendapat kebenaran dari sebuah Restoran untuk mengadakan ceramah di restoran itu.

Pada malam itu Cikgu Saadon, Siti Halijah Mohamad, Rebin Birham dan saya sendiri menjadi penceramah manakala Sdr Zabidie mempengerusikannya.

Sebaik sahaja Siti Halijah berucap, Majlis itu telah diganggu oleh Pengurus Felda Maokil yang mengarahkan Majlis Ceramah itu diberhentikan. Arahan daripada beliau itu dibuat diatas kuasa yang diberikan kepadanya dibawah GSA. Cikgu Saadon cuba berbincang dengan Pengurus itu, tetapi suara Pengurus itu semakin meninggi untuk Ceramah itu diberhentikan.

Saya masuk campur dan bertanya Pengurus itu kenapa Majlis Ceramah yang berjalan dalam suasana baik itu hendak diberhentikan. Semakin kami cuba meminta kerjasama darinya semakin bongkak Pengurus itu, akhirnya, saya tanyakan dibawah Seksyen apa dibawah GSA beliau mahu memberhentikan ceramah itu. Beliau mengatakan bahawa beliau mempunyai kuasa dibawah Seksyen 36 Akta GSA itu.

Saya pergi ke kereta saya dan mengambil Buku Akta GSA itu, dan saya tunjukkan kepada Pengurus itu bahawa Seksyen 36 tidak memperuntukkan kuasa kepada Pengurus Felda untuk memberhentikan Ceramah.

Seksyen 36 itu langsung tidak menyebut sebarang kuasa Pengurus, maka kami teruskan saja Ceramah itu.

Giliran saya berceramah dan saya terangkan dalam ceramah saya itu Seksyen 36 yang ditambatkan kepada Seksyen 38 sebelum saya berceramah mengenai maudho' ceramah itu iaitu mengenai peruntukan Buku Jingga didalam Perkara 8 yang menerangkan tentang keputusan Konvensyen Pakatan Rakyat di Pulau Pinang yang akan memansuhkan Felda Plantation dan tanah ladang Felda Plantation itu akan diagih-agihkan kepada Generasi ke-2 dan ke-3 Felda.

Sebaik saja saya menamatkan ceramah saya lebihkurang jam 11.45 malam, beberapa buah kereta Polis telah menyerbu tempat kami berceramah, mereka itu dipanggil oleh Pengurus Felda yang bongkak itu.

Polis nak buat apa? Majlis Ceramah sudah tamat, dan mereka menyatakan bahawa kalau dah tamat tak perlulah mereka masuk campur. Alangkah keciwanya Pengurus itu!

Diakhir Majlis Ceramah itu, kami juga melancarkan Borang Permohonan Menjadi Peneroka Felda Baru.

Sepanjang 3 hari kami berada di Negeri Johor dengan mengadakan 3 Majlis Dialog dan 3 Majlis Ceramah, tidak kurang dari 2000 borang permohonan menjadi peneroka baru Felda telah diambil oleh pihak generasi ke-2 dan generasi ke-3.

Sementara itu, saya sendiri menerima jemputan lagi untuk datang lagi memberikan ceramah di Felda Cahaya Baru, Felda Air Itam, Felda Siboi, Felda Lok Heng, Felda Kahang, Felda Chempelak dan beberapa Felda yang lain di Negeri Johor.

Saya menetapkan satu lagi lawatan Biro Masyarakat Felda PKR Pusat akan diadakan dipenghujung bulan Julai untuk lawatan beberapa hari, lawatan itu merubah persepsi generasi ke-2 dan ke-3 terhadap peranan yang dimainkan oleh Pakatan Rakyat dan mereka berpandangan positif terhadap peranan yang dimainkan oleh Parti Keadilan Rakyat melalui Biro Masyarakat Feldanya.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

01 di tebrau - Google Blog Search

01 di tebrau - Google Blog Search


~ Memori Hidupku ~: Lawatan Tapak Peserta F&N <b>di</b> Muar dan <b>Tangkak</b> <b>...</b>

Posted: 17 May 2011 07:00 AM PDT

Assalamualaikum..

Lama betul tak buat entri tentang perkembangan terbaru..hihihi..before this aku ada mentioned pasal jalan-jalan carik pasal aku di Johor dan Pahang..so kita citer psl di Johor dulu yer..

Lawatan kali ni adalah berkenaan pemilihan tapak lokasi gerai bagi peserta F&N..2 peserta lelaki adalah daripada Muar dan 2 peserta wanita daripada Tangkak, Johor..

Program Makan Minum F&N dan KKLW

Tarikh : 27 April 2011 (Rabu)

Masa : 9.00 pagi - 4.00 petang

Memula sekali pegi ke Majlis Perbandaran Muar..

MPM di bangunan Dewan Jubli Intan, Muar


Sesi perbincangan diadakan dulu sebelum turun ke tapak yang telah dikenalpasti

Tapak premis 1 - sewa

Ulasan : kurang pelanggan pada waktu malam

Pemandangan di hadapan premis yang menghadap Sungai Muar

 Cantik

Gerai ke2 : sewa

Ulasan : Pilihan tapak premis oleh peserta pertama..Berhampiran dengan stesen bas ekspress so peratusan pelanggan datang tu amat ramai

Gerai ke 3 : sewa

Ulasan : Tapak pilihan oleh peserta ke2..gerai dalam stesen bas Muar..orang sentiasa datang ke stesen bas ni..

Kul 12.30 tengahari bergerak ke Majlis Daerah Tangkak

Tapak bagi peserta pertama, seorang wanita di Daerah Tangkak.. gerai akan dibuka di sini..berhampiran dengan sekolah dan kedai-kedai..


Tapak gerai peserta kedua, juga seorang wanita di hadapan rumah emaknya..telah mendapat kebenaran tuan tanah (emaknya sendiri) untuk berniaga di sini..

Perbincangan di tengah panas..hihihi..

Komen: Insyaallah kesemua kedai makan dan minum F&N dengan kerjasama KKLW ni akan dibuka pada bulan Jun 2011..oleh itu, kami mengharapkan orang ramai sudi singgah dan menjamu selera di kedai-kedai peserta kami..sokongan anda semua amat dialu-alukan..

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

01 di bekok - Google Blog Search

01 di bekok - Google Blog Search


..::LiFe&#39;S bUT a WaLkInG ShAdOw::..: <b>Bekok</b> Holidae Holidae

Posted: 05 Jun 2011 08:11 PM PDT

Assalamualaikum semua!

Semalam, nothing special. Ok tipu. Aku and the very beautiful people telah bermandi manda di ayak terjun Hutan Lipur Sungai Bantang, Bekok. (Kalau tak kerana papan tanda Selamat Datang tu aku tak tau nama penuh tempat tu. Haha) Ada la dalam 20 orang semua ahli rombongan. Actually, masa ni la yang aku gunakan untuk hilangkan sedikit kecelaruan dan keserabutan di kepala even assignment tarak, exam pon tarak. Haha. Poyo betol statement. Pergi suka2 dengan perasaan riang gumbira lagi ada la. Ada la dalam 1 jam perjalanan dari pekan Yong Peng. Yang sikitnya tak besh kat sini bila parents aku tak dapat bersama sekali. Depa tak dapat join tapi mak awal2 dah pesan kat aku. "Jaga mini cooper tu leklok na. Naik bukit kang jangan lupa dok tukar gear, hang salu ja naik bukit balun guna gear 4". Baik mak. I'll try my best. Huu.

Dalam pukul 8 camtu kitorang gerak. Awalnya plan pegi ngan 4 kereta, tapi 1 lagi kereta terpaksa mengundur diri di saat2 terakhir. Kenapa?? Nanti aku cerita kat hang. Let these pictures entertain you. Ahakz..


Ho yeah! Sampai sudah!!

Lebih kurang pukul 12 camtu kami pon berangkat pulang. Yang tak beshnya masa otw balik tu boleh pulak ada anjing melintas betol2 depan mini cooper aku. Dua kali pulak tu! Cam biasa la kan, mak cik pak cik aku dok escort aku. Mereka bagi aku jalan tengah2. Ngam2 lepas pak cik aku lalu anjing tu dok sebok nak melintas jalan. Huu. Memang aku tak redhai betol anjing2 tu nak melintas time tu. Nasib baik aku tak langgar. Kalau tak konpem sampai rumah nanti aku kena bancuh air tanah. Huhu. Tak ingat bila last time pergi Bekok. What I can say is this place is much more better than Kota Tinggi Waterfall. Konpiden je aku kan? Last aku pergi ayak terjun Kota Tinggi pon entah masa darjah berapa. Haha. 

Thanks for reading this! ^_^

P/s: Sedang memikirkan destinasi seterusnya untuk diserang.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

01 di tangkak - Google Blog Search

01 di tangkak - Google Blog Search


~ Memori Hidupku ~: Lawatan Tapak Peserta F&N <b>di</b> Muar dan <b>Tangkak</b> <b>...</b>

Posted: 17 May 2011 07:00 AM PDT

Assalamualaikum..

Lama betul tak buat entri tentang perkembangan terbaru..hihihi..before this aku ada mentioned pasal jalan-jalan carik pasal aku di Johor dan Pahang..so kita citer psl di Johor dulu yer..

Lawatan kali ni adalah berkenaan pemilihan tapak lokasi gerai bagi peserta F&N..2 peserta lelaki adalah daripada Muar dan 2 peserta wanita daripada Tangkak, Johor..

Program Makan Minum F&N dan KKLW

Tarikh : 27 April 2011 (Rabu)

Masa : 9.00 pagi - 4.00 petang

Memula sekali pegi ke Majlis Perbandaran Muar..

MPM di bangunan Dewan Jubli Intan, Muar


Sesi perbincangan diadakan dulu sebelum turun ke tapak yang telah dikenalpasti

Tapak premis 1 - sewa

Ulasan : kurang pelanggan pada waktu malam

Pemandangan di hadapan premis yang menghadap Sungai Muar

 Cantik

Gerai ke2 : sewa

Ulasan : Pilihan tapak premis oleh peserta pertama..Berhampiran dengan stesen bas ekspress so peratusan pelanggan datang tu amat ramai

Gerai ke 3 : sewa

Ulasan : Tapak pilihan oleh peserta ke2..gerai dalam stesen bas Muar..orang sentiasa datang ke stesen bas ni..

Kul 12.30 tengahari bergerak ke Majlis Daerah Tangkak

Tapak bagi peserta pertama, seorang wanita di Daerah Tangkak.. gerai akan dibuka di sini..berhampiran dengan sekolah dan kedai-kedai..


Tapak gerai peserta kedua, juga seorang wanita di hadapan rumah emaknya..telah mendapat kebenaran tuan tanah (emaknya sendiri) untuk berniaga di sini..

Perbincangan di tengah panas..hihihi..

Komen: Insyaallah kesemua kedai makan dan minum F&N dengan kerjasama KKLW ni akan dibuka pada bulan Jun 2011..oleh itu, kami mengharapkan orang ramai sudi singgah dan menjamu selera di kedai-kedai peserta kami..sokongan anda semua amat dialu-alukan..

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

01 di johor bahru - Google Blog Search

01 di johor bahru - Google Blog Search


Lelaki Simbah Asid <b>di Johor Bahru</b> |melvister.com

Posted: 27 May 2011 06:12 PM PDT

Lelaki simbah asid kini dilaporkan berada di johor bahru. Selepas Lembah Klang, mungkinkah lelaki yang terlibat dengan siri kes menyimbah asid kini beralih sasaran ke Johor Bahru pula?

Itu persoalan yang heboh diperkatakan sejak kelmarin selepas maklumat kejadian itu tersebar melalui khidmat pesanan ringkas (SMS), laman sosial Facebook dan Twitter.

Mengikut mesej tersebut, lelaki bermotosikal terbabit terlibat dalam kejadian simbah asid terhadap tiga mangsa yang kesemuanya wanita di daerah ini kelmarin.

Satu kes didakwa berlaku di hadapan pusat beli-belah Jusco di Tebrau pada pukul 4 petang, diikuti seorang wanita disimbah asid di Setia Indah pada pukul 8.15 malam dan mangsa terakhir di Taman Daya pada pukul 9.30 malam.

Tags: lelaki simbah asid, gambar lelaki simbah asid, khabar angin isu simbah asid di johor

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Suspek Simbah Asid kini <b>di Johor Bahru</b>?

Posted: 28 May 2011 12:49 AM PDT

Jumlah dibaca :443

awas botol asid suspek bermotosikal Suspek Simbah Asid kini di Johor Bahru?Salam 1bloggers,

Lagi kes simbah asid. Jika sebelum nih kecoh dengan kes simbah asid nih di sekitar Kuala Lumpur, kali nih dikatakan berlaku di area Hypermarket di Tebrau, Johor Bahru pulak. Adakah suspek simbah asid tuh dah beralih arah ke Johor Bahru pulak?

Kebenaran info nih masih lagi disiasat. Info nih pun diberitahu oleh kenalan isteri aku yang kebetulan turut sama berada di area pasaraya di Tebrau tuh. Katanya, mangsanya juga sama, wanita. Tapi adakah si pelakunya juga adalah orang yang sama? Jika benar, maka wanita-wanita di sini juga perlu berhati-hati agar tidak menjadi mangsanya.

Tak tahulah apa motif sebenar suspek nih main simbah-simbah asid nih. Nak kata ada masalah mental, pandai pula tuh guna plat motor palsu masa buat kerja simbah-simbah nih. Pandai juga kurangkan aktiviti dia ketika polis sibuk giatkan kerja mencarinya. Semua mangsanya wanita. Adakah dia ada berdendam dengan mana-mana kenalan wanitanya sehinggakan kebenciannya meluap-luap?

SMS dan pesanan di laman social juga telah tersebar di sekitar Bandaraya JB ini yang antaranya berbunyi ..

Kepada semua rakan terutamanya wanita, mengikut kenyataan sebuah syarikat pengawal keselamatan, beberapa kejadian simbahan asid berlaku di sekitar bandaraya ini..pada jam 4 petang semalam, seorang wanita Melayu disimbah asid di hadapan sebuah pasar raya di Tebrau.

Dalam kejadian yang berasingan, jam 8.15 malam semalam, seorang wanita disimbah asid di sekitar Setia Indah dan selepas itu di Taman Daya pada jam 9.30 malam.

Lihat lebih Details ---> Whoa! Terbaekkk..

Lelaki yang menyimbah asid itu menunggang motosikal Honda EX5 bernombor JPV ****..

- antara pesanan SMS yang diterima orang ramai dan meminta ianya disebarkan kepada yang lain.

Walau bagaimana pun, pihak berkuasa menyangkal dakwaan kejadian itu berlaku di Johor pada masa dan tempat dilaporkan dan menasihatkan orang ramai tidak panik dan menyebarkan SMS dan pesanan yang dikhuatiri tidak tepat tersebut. Sekiranya kejadian itu benar-benar berlaku, pihak berkuasa sudah pasti akan membuat hebahan menerusi media. (petikan ulasan akhbar Harian Metro Edisi Johor 28/5/2011, ms 44)

Apapun, kepada para wanita dan gadis di luar sana, diharap agar lebih berhati-hati. Betul atau tidak info tuh kita letak tepi dulu, yang penting kita kena tingkatkan keselamatan diri. Elakkan berada berhampiran dengan orang yang tidak dikenali terutamanya yang bermotosikal dan membawa botol. Mana ler tahu kalau botol tuh berisi asid? Kalau boleh, bawa bersama sebotol air bersama agar dapat digunakan segera untuk meneutralkannya jika terkena bahan kimia seperti asid tuh. Tapi janganlah sampai orang ingat korang pulak sebagai suspek (sebab bawa botol) …

wajah suspek simbah asid Suspek Simbah Asid kini di Johor Bahru?

Lakaran wajah suspek simbah asid di Kuala Lumpur. Jika benar kes ni berlaku juga di JB, adakah suspek yang sama?

p/s – Risau jugak dengan keselamatan orang tersayang bila dengar cerita macam nih. Apa pun, ingat mengingatkan jelah sesama kita agar lebih berhati-hati..

pixel Suspek Simbah Asid kini di Johor Bahru?

Tak nak terlepas updates terkini Blog UpProfits[dot]com? Langgan updates terkini via email .. [Klik Sini]

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

01 di parit yani - Google Blog Search

01 di parit yani - Google Blog Search


Jasad Yuniastari Ditemukan Terapung <b>di Parit</b> | Batam Pos

Posted: 25 May 2011 06:42 PM PDT

[unable to retrieve full-text content]Jasad Yuniastari Ditemukan Terapung di Parit. Anggota Polsek Kundur dibantu warga mengevakuasi jenazah Yuniastari yang ditemukan mengapung di parit, kemarin. Warga Parit Muda, Kelurahan Tanjungbatu Barat, Kecamatan Kundur dikejutkan dengan penemuan mayat wanita mengapung di parit, Rabu (25/5). ... Setelah dicek satu persatu ciri-ciri baru diketahui mayat tersebut bernama Yuniastari, 15 tahun warga jalan A Yani Kelurahan Tanjungbatu Kota, Kecamatan Kundur. ...

OLOOO!!!: xde kerje punya olang..

Posted: 31 Mar 2011 09:37 AM PDT

Asslamualaikum n ellow..pada 31 March 2011 at 12.00 am aku bersama si razin, amin, zul n roy telah keluar dari university untuk merayau-rayau di sekitar Batu Pahat, Parit Yani, Yong Peng, Ayer Hitam, Parit Sulong n parit yang kami tak berapa kenali itu..tujuan utama adalah untuk overnight..so dalam kebosanan and ketidakadaan keje kami pergi ke tempat-tempat sedemikian dengan berbekalkan dua bijik camera kepunyaan aku and si amin..hehe..first place kami pegi adalah kawasan parit yani..kata orang tempat tu angker cket sebab jalan kat situ bahaya cket kalau lalu malam-malam..byak excident laa..so rmai mati kat situ..kami dengan beraninya(walaupun kecut gak) lalui jugak kawasan itu..kami sebenarnya tidak ada niat jahat pun..jikalaulah terjumpa ape2 yang tidak sepatutnya itu nak wat camne..so bersnaplah kami di kwasan itu..


Selepas sudah itu, aku mensuggest pegi kawasan Pantai Minyak Beku..kawasan itu cam angker jugak laa..tengok jalan laa..dah mcam nak pegi pedalaman felda..haha..di situ aku terjumpa laa satu kawasan nie..haha..nak taw ape kawasannye jum tengok picture2 di bawah..hehehe…
Selepas berada di kawasan ini selama 30minit..kami terus pegi ke kawasan pantai lak..perghh port baik laa pantai nie..dah laa gelap..xde orang jaga lak..sini 'projek baik punya' ramai laa..dalam gelap camnie aku ingat xde orang..rupe2nya banyak jugak 'belangkas2' dok mengawan dalam kete lak..dyeorg park tmpat gelap..so mmg xprasan laa tmpat tu ade kete..haha..aku pun terkejut gak dok suluh2 wey!!ade kete rupenye kat sini..haha

Pastukan kami pegi laa masuk satu kampong nih..haha..mcam2 kami jumpa..tapi kami xsempat nak snap pic tu..babi hutan dok berlari..byk gile..pastu kami jumpa port baik punya..hihi..nengok kat bawah yea..hoho..

Time sudah mencemburi kami..so kami terus pergi ke yong peng lak..on da way ke yong peng kami berhenti singgah sana sekejap area parit sulong laa kalau xsilap..maklum laa waktu malam nie  sume dah ting tong..lupe jalan..bersnap plak kat situ..

Yang nie kami singgah kat dataran yong peng..saje2..nak balik awal lagi maklum laa baru kol 5 pagi time tu..

So kesimpulannya memang kami xde keje..merayap jew keje..diantara kami berlima tu so boleh taw laa sape paling pengecut…si amin laa..haha..kecian dia..


Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tante <b>Yani</b> [2] | batam island

Posted: 06 Jun 2011 09:53 AM PDT

Selasai mandi hari sudah hampir gelap. Di ruang keluarga Tante sedang duduk di sofa nonton TV sendiri.

"Senamnya di mana Tante ?" Aku coba membuka percakapan. Aku memberanikan diri duduk di sofa yang sama sebelah kanannya.

"Dekat, di Tebet Timur Dalam". Malam ini Tante mengenakan daster pendek tak berlengan, ada kancing-kancing di tengahnya, dari atas ke bawah.

"Tumben, kamu tidur siang"

"Iya Tante, tadi main voli di situ" jawabku tangkas.

"Kamu suka main voli ?"

"Di Kampung saya sering olah-raga Tante" Aku mulai berani memandangnya langsung, dari dekat lagi. Ih, bahu dan lengan atasnya putih banget!

"Pantesan badanmu bagus" Senang juga aku dipuji Tanteku yang rupawan ini.

"Ah, Kalau ini mungkin saya dari kecil kerja keras di kebun, Tante" Wow, buah putih itu mengintip di antara kancing pertama dan kedua di tengah dasternya. Ada yang bergerak di celanaku.

"Kerja apa di kebun ?"

"Mengolah tanah, menanam, memupuk, panen" Buah dada itu rasanya mau meledak keluar.

"Apa saja yang kamu tanam ?" tanyanya lagi sambil mengubah posisi duduknya, menyilangkan sebelah kakinya.

Kancing terakhir daster itu sudah terlepas. Waktu sebelah pahanya menaiki pahanya yang lain, ujung kain daster itu tidak "ikut", jadi 70 % paha Tante tersuguh di depan mataku. Putih licin. Yang tadi bergerak di celanaku, berangsur membesar.

"Macam-macam tergantung musimnya, Tante. Kentang, jagung, tomat" Hampir saja aku ketahuan mataku memelototi pahanya.

"Kalau kamu mau makan, duluan aja"

"Nanti aja Tante, nunggu Oom" Aku memang belum lapar. Adikku mungkin yang "lapar"

"Oom tadi nelepon ada acara makan malam sama tamu dari Singapur, pulangnya malam"

"Saya belum lapar" jawabku supaya aku tidak kehilangan momen yang bagus ini.

"Kamu betah di sini ?" Ia membungkuk memijit-mijit kakinya. Betisnya itu…

"Kerasan sekali, Tante. Cuman saya banyak waktu luang Tante, biasa kerja di kampung, sih. Kalau ada yang bisa saya bantu Tante, saya siap"

"Ya, kamu biasakan dulu di sini, nanti Tante kasih tugas"

"Kenapa kakinya Tante ?" Sekedar ada alasan buat menikmati betisnya.

"Pegel, tadi senamnya habis-habisan"

Di antara kancing daster yang satu dengan kancing lainnya terdapat "celah". Ada yang sempit, ada yang lebar, ada yang tertutup. Celah pertama, lebar karena busungan dadanya, menyuguhkan bagian kanan atas buah dada kiri. Celah kedua memperlihatkan kutang bagian bawah. Celah ketiga rapat, celah keempat tak begitu lebar, ada perutnya. Celah berikutnya walaupun sempit tapi cukup membuatku tahu kalau celana dalam Tante warna merah jambu. Ke bawah lagi ada sedikit paha atas dan terakhir, ya yang kancingnya lepas tadi.

"Mau bantu Tante sekarang ?"

"Kapan saja saya siap"

"Betul ?"

"Kewajiban saya, Tante. Masa numpang di sini engga kerja apa-apa"

"Pijit kaki Tante, mau ?"

Hah ? Aku tak menyangka diberi tugas mendebarkan ini

"Biasanya sama Si Mar, tapi dia lagi engga ada"

"Tapi saya engga bisa mijit Tante, cuma sekali saya pernah mijit kaki teman yang keseleo karena main bola" Aku berharap ia jangan membatalkan perintahnya.

"Engga apa-apa. Tante ambil bantal dulu" Goyang pinggulnya itu…

Sekarang ia tengkurap di karpet. Hatiku bersorak. Aku mulai dari pergelangan kaki kirinya. Aah, halusnya kulit itu. Hampir seluruh tubuh Tante pernah kulihat, tapi baru inilah aku merasakan mulus kulitnya. Mataku ke betis lainnya mengamati bulu-bulu halus.

"Begini Tante, kurang keras engga ?"

"Cukup segitu aja, enak kok"

Tangan memijit, mata jelalatan. Lekukan pantat itu bulat menjulang, sampai di pinggang turun menukik, di punggung mendaki lagi. Indah. Kakinya sedikit membuka, memungkinkan mataku menerobos ke celah pahanya. Tanganku pindah ke betis kanannya aku menggeser dudukku ke tengah, dan..terobosan mataku ke celah paha sampai ke celana dalam merah jambu itu. Huuuh, sekarang aku betul-betul keras.

"Aah" teriaknya pelan ketika tanganku menjamah ke belakang lututnya.

"Maaf Tante"

"Engga apa-apa. Jangan di situ, sakit. Ke atas saja"

Ke Atas ? Berarti ke pahanya ? Apa tidak salah nih ? Jelas kok, perintahnya. Akupun ke paha belakangnya.

Ampuuun, halusnya paha itu. Kulit Tante memang istimewa. Kalau ada lalat hinggap di paha itu, mungkin tergelincir karena licin!

Aku mulai tak tenang. Nafas mulai tersengal, entah karena mijit atau terangsang, atau keduanya. Aku tak hanya memijit, terkadang mengelusnya, habis tak tahan. Tapi Tante diam saja.

Kedua paha yang diluar, yang tak tertutup daster selesai kupijit. Entah karena aku sudah "tinggi" atau aku mulai nakal, tanganku terus ke atas menerobos dasternya.

"Eeeh" desahnya pelan. Hanya mendesah, tidak protes!

Kedua tanganku ada di paha kirinya terus memijit. Kenyal, padat. Tepi dasternya dengan sendirinya terangkat karena gerakan pijitanku. Kini seluruh paha kirinya terbuka gamblang, bahkan sebagian pantatnya yang melambung itu tampak. Pindah ke paha kanan aku tak ragu-ragu lagi menyingkap dasternya.

"Enak To, kamu pintar juga memijit"

Aku hampir saja berkomentar :"Paha Tante indah sekali". Untung aku masih bisa menahan diri. Terus memijit, sekali-kali mengelus.

"Ke atas lagi To" suaranya jadi serak.

Ini yang kuimpikan! Sudah lama aku ingin meremas pantat yang menonjol indah ke belakang itu, kini aku disuruh memijitnya! Dengan senang hati Tante!

Aku betul-betul meremas kedua gundukan itu, bukan memijit, dari luar daster tentunya. Dengan gemas malah! Keras dan padat.

Ah, Tante. Tante tidak tahu dengan begini justru menyiksa saya! kataku dalam hati. Rasanya aku ingin menubruk, menindihkan kelaminku yang keras ini ke dua gundukan itu. Pasti lebih nikmat dibandingkan ketika memeluk tubuh mbak Mar dari belakang.

"Ih, geli To. Udah ah, jangan di situ terus" ujarnya menggelinjang kegelian. Barusan aku memang meremas pinggir pinggulnya, dengan sengaja!

"Cape, To ?" tanyanya lagi.

"Sama sekali engga, Tante" jawabku cepat, khawatir saat menyenangkan ini berakhir.

"Bener nih ? Kalau masih mau terus, sekarang punggung, ya ?". Aha, "daerah jamahan" baru!

Bahunya kanan dan kiri kupencet.

"Eeh" desahnya pelan.

Turun ke sekitar kedua tulang belikat. Lagi-lagi melenguh. Daster tak berlengan ini menampakkan keteknya yang licin tak berbulu. Rajin bercukur, mungkin. Ah, di bawah ketek itu ada pinggiran buah putih. Dada busungnya tergencet, jadi buah itu "terbuang" ke samping. Nakalku kambuh. Ketika beroperasi di bawah belikat, tanganku bergerak ke samping.

Jari-jariku menyentuh "tumpahan" buah itu. Tidak langsung sih, masih ada lapisan kain daster dan kutang, tapi kenyalnya buah itu terasa. Punggungnya sedikit berguncang, aku makin terangsang.

Ke bawah lagi, aku menelusuri pinggangnya.

"Cukup, To.." Kedua tangannya lurus ke atas. Ia tengkurap total. Nafasnya terengah-engah.

"Depannya Tante ?" usulku nakal. Lancang benar kau To. Tante sampai menoleh melihatku, kaget barangkali atas usulku yang berani itu.

"Kaki depannya 'kan belum Tante" aku cepat-cepat meralat usulku. Takut dikiranya aku ingin memijit "depannya punggung" yang artinya buah dada!

"Boleh aja kalau kamu engga cape". Ya jelas engga dong! Tante berbalik terlentang. Sekejap aku sempat menangkap guncangan dadanya ketika ia berbalik. Wow! Guncangan tadi menunjukkan "eksistensi" kemolekkan buah dadanya! Aduuh, bagaimana aku bisa bertahan nih ? Tubuh molek terlentang dekat di depanku. Ia cepat menarik dasternya ke bawah, sebagai reaksi atas mataku yang menatap ujung celana dalamnya yang tiba-tiba terbuka, karena gerakan berbalik tadi. Silakan ditutup saja Tante, toh aku sudah tahu apa yang ada dibaliknya, rambut-rambut halus agak lurus, hitam, mengkilat, dan lebat. Lagi pula aku masih bisa menikmati "sisanya": sepasang paha dan kaki indah! Aku mulai memijit tulang keringnya. Singkat saja karena aku ingin cepat-cepat sampai ke atas, ke paha.

Lutut aku lompati, takut kalau ia kesakitan, langsung ke atas lutut, kuremas dengan gemas.

"Iih, geli". Aku tak peduli, terus meremas. Paha selesai, untuk mencapai paha atas aku ragu-ragu, disingkap atau jangan. Singkap ? Jangan! Ada akal, diurut saja. Mulai dari lutut tanganku mengurut ke atas, menerobos daster sampai pangkal paha.

"Aaaah, Tooo …." Biar saja. Kulihat wajahnya, matanya terpejam. Aku makin bebas.

Dengan sendirinya tepi daster itu terangkat karena terdorong tanganku. Samar-samar ada bayangan hitam di celana dalam tipis itu. Jelas rambut-rambut itu. Ke bawah lagi, urut lagi ke atas. Aaah lagi. Dengan cara begini, sah-sah saja kalau jempol tanganku menyentuh selangkangannya. Sepertinya basah di sana. Ah masak. Coba ulangi lagi untuk meyakinkan. Urut lagi. Ya, betul, basah! Kenapa basah ? Ngompol ? Aku tidak mengerti.

"To …" panggilnya tiba-tiba. Aku memandangnya, kedua tanganku berhenti di pangkal pahanya. Matanya sayu menantang mataku, nafasnya memburu, dadanya naik-turun.

"Ya, Tante" mendadak suaraku serak. Dia tak menyahut, matanya tetap memandangiku, setengah tertutup. Ada apa nih ? Apakah Tante ….. ? Ah, mana mungkin. Kalau Tante terrangsang, mungkin saja, tapi kalau mengajak ? Jangan terlalu berharap, To!

Aku meneruskan pekerjaanku. Kini tak memijit lagi, tapi menelusuri lengkungan pinggulnya yang indah itu, membelai. Habis tak tahan.

"Uuuuh" desahnya lagi menanggapi kenakalanku. Keterlaluan aku sekarang, kedua tanganku ada di balik dasternya, mengelus mengikuti lengkungan samping pinggul.

"Too …. " panggilnya lagi. Kulepas tanganku, kudekati wajahnya dengan merangkak di atas tubuhnya bertumpu pada kedua lutut dan telapak tanganku, tidak menindihnya.

"Ada apa, Tante" panggilku mesra. Mukaku sudah dekat dengan wajahnya.

Matanya kemudian terpejam, mulut setengah terbuka. Ini sih ajakan. Aku nekat, sudah kepalang, kucium bibir Tante perlahan.

"Ehhmmmm" Tante tidak menolak, bahkan menyambut ciumanku. Tangan kirinya memeluk punggungku dan tangan kanannya di belakang kepalaku. Nafasnya terdengar memburu. Aku tidak lagi bertumpu pada lututku, tubuhku menindih tubuhnya. Menekan. Ia membuka kakinya. Aku menggeser tubuhku sehingga tepat di antara pahanya yang baru saja ia buka. Kelaminku yang keras tepat menindih selangkangannya. Kutekan. Nikmatnya!

"Ehhhmmmmmm" reaksinya atas aksiku.

Kami saling bermain lidah. Sedapnya!

Aku terengah-engah.

Dia tersengal-sengal.

Tangan kananku meremas dada kirinya. Besar, padat, dan kenyal! Ooooohhhh, aku melayang.

He!, ini Tantemu, isteri Oommu!

Iya, benar. Memangnya kenapa.

Mengapa kamu cium, kamu remas dadanya.

Habis enak, dan ia tak menolak.

Dua kancing dasternya telah kulepas, tanganku menyusup ke balik kutangnya.

Selain besar, padat, dan kenyal, ternyata juga halus dan hangat!

Tiba-tiba Tante melepas ciumanku.

"Jangan di sini, To" katanya terputus-putus oleh nafasnya.

Tanpa menjawab aku mengangkat tubuhnya, kubopong ia ke kamarnya. "Uuuuuhhh" lenguhnya lagi.

"Ke kamarmu saja"

Sebelum sampai ke dipanku, Tante minta turun. Berdiri di samping dipan. Aku memeluknya, dia menahan dadaku.

"Kunci dulu pintunya" Okey, beres.

Kulepas seluruh kancingnya, dasternya jatuh ke lantai. Tinggal kutang dan celana dalam. Buah dada itu serasa mau meledak mendesak kutangnya!

Kupeluk lagi dia. Dadanya merapat di dadaku.

"Tooo, hhehhhhhhh" katanya gemas seperti menahan sesuatu.

Kami berciuman lagi. Main lidah lagi.

Tangannya menyusup ke celanaku, meremas-remas kelaminku di balik celana.

"Eehhmmmmmm" dengusnya

Dengan kesulitan ia membuka ikat pinggangku, membuka resleting celanaku, merogoh celana dalamku, dan mengeluarkan "isinya"

"Eehhh" Ia melepas ciuman, melihat ke bawah.

"Ada apa Tante" Tanyaku disela-sela dengus nafasku.

"Besar sekali"

Ia mempermainkan penisku. Menggenggam, meremas.

Geli, geliii sekali.

Stop Tante, jangan sampai keluar. Aku ingin pengalaman baru, Tante. Ingin memasuki kelaminmu..sekarang!

Kutarik tangannya dari penisku. Untung Tante menurut. Aku tak jadi "keluar"

Kulepas tali kutangnya, tapi yang belakang susah dilepas. Tante membantu. Buah dada itu terbuka. Wow.luar biasa indahnya. Belum sempat aku menikmat buah itu, Tante memelukku. Meraih tangan kananku, dituntunnya menyelip ke celana dalamnya. Dibawah rambut-rambut itu terasa basah. Diajarinya aku bagaimana jariku harus bermain di sana : menggesek-gesek antara benjolan dan pintu basah itu.

"Uuuuuuhhhhhh, Tooo.."

Dilepasnya bajuku, singletku, celanaku luar dalam. Aku telanjang bulat. Kutarik juga celana dalamnya. Ia telanjang bulat juga. Luar biasa. Pinggang itu ramping, perut itu rata, ke bawah melebar lengkungannya indah. Rambut-rambut halus itu menggemaskan, diapit oleh sepasang paha yang nyaris bulat. Seluruhnya dibalut kulit yang putih dan mulusnya bukan main!.

Ditariknya aku ke dipan. Ia merebahkan diri. Kakinya ditekuk lalu dibuka lebar. Dipegangnya kelaminku, ditariknya, ditempelkannya di selangkangan. Rasanya terlalu ke bawah. Ah, dia 'kan yang lebih tahu. Aku nurut saja. Tangannya pindah ke pantatku. Ditariknya aku mendekat tubuhnya. Sesuatu yang hangat terasa di ujung penisku.

Tangannya memegang penisku lagi. Belum masuk ternyata. Disapu-sapukannya kepala penisku di pintu itu. Sementara ia menggoyang pantatnya. Geliii, Tante. Aku manut saja seperti kerbau dicucuk hidung. Memang belum pengalaman! Didorongnya lagi pantatku. Meleset!

Pernah kupikir waktu pertama kali aku melihat kelamin Tante beberapa hari lalu, mana cukup lubang sesempit itu menampung kelaminku yang lagi tegang ?

Tante membuka pahanya lebih lebar lagi, mengarahkan penisku lagi, dan aku sekarang yang mendorong. Kepalanya sudah separoh tenggelam, tapi macet!

"Kelaminmu besar, sih!"keluhnya. Padahal barusan ia mengaguminya.

Ia menggoyang pantatnya dan…bless. Masuk separoh.

"Aaaaahhh" teriak kami berbarengan. Terasa ada sesuatu yang menjepit penisku, hangat, enak!

Pantatnya bergoyang lagi, tumitnya mendorong pantatku.

Blesss..masuk lagi. Makin hangat, makin sedap, dan geli.

Goyang lagi, aku dorong sekarang. Masuk semuanya

Seedaaaaaaaaap!

Tante bergoyang.

Nikmaaaaaaaat!

Tante menjepit.

Geliiiiiiiiiiiiiiii!

Kutarik pelan. Terasa gesekan, enak. Ya, digesek begini enak. Tarik sedikit lagi, dan kudorong lagi.

"Idiiiiiiiiiiih, sedaaaaapp Too" Tante berteriak, agak keras.

Geli di ujung sana. Tariik, dorooong

Makin geli..

Geli sekali…

Tak tahaaaaaann…

"Tahan dulu, To"

Tak mungkin, sudah geli sekali.lalu..

Aku melambung, melayang, melepas..

"Aaaaaahhhhhhh" teriakku. Nikmatnya sampai ke ubun-ubun.

Mengejang, melepas lagi, berdenyut, enak, melepas lagi, nikmat sekali..!

"Genjot lagi, To" teriaknya

Mana bisa.

"Ayo, To"

Aku sudah selesai!

Tante masih menggoyang

Aku ikut saja, pasif

"Tooooo, .."

Tante gelisah, goyangnya tak kubalas. Aku sudah selesai!

"Eeeeeeeeehh" keluhnya, sepertinya kecewa.

Bergerak-gerak tak karuan, menendang, menggeliat, gelisah..

Penisku mulai menurun, di dalam sana.

Tante berangsur diam, lalu sama sekali diam, kecewa.

Tinggal aku yang bingung.

Beberapa menit yang lalu aku mengalami peristiwa yang luar biasa, yang baru kali ini aku melakukan. Baru kali ini pula aku merasakan kenikmatan yang luar biasa. Kenikmatan berhubungan kelamin.

Nikmatnya susah digambarkan.

Hubungan kelamin antara pria yang mulai menginjak dewasa dengan wanita dewasa muda.

Sama-sama diinginkan oleh keduanya.

Keduanya yang memulai.

Berdua pula yang melanjutkan, keterusan dan…kepuasan.

Kepuasan ? Aku memang puas sekali, tapi Tante ?

Itulah masalahnya sekarang.

Aku menangkap wajah kecewa pada Tante.

Perilakunya yang gelisah juga menandakan itu.

Aku jadi merasa bersalah. Aku egois.

Aku mendapatkan kenikmatan luar biasa sementara aku tak mampu memberi kepuasan kepada "lawan mainku", Tante Yani.

Terlihat tadi, ia ingin terus sementara aku sudah selesai.

Aku bingung bagaimana mengatasi kebisuan ini.

Aku masih menindih tubuhnya. Penisku masih di dalam.

Buah dadanya masih terasa kencang mengganjal dadaku.

Pandangannya lurus ke atas melihat plafon.

Aku harus ambil inisiatif.

Kucium pipinya mesra, penuh perasaan.

"Maafkan saya, Tante"

Tante menoleh, tersenyum dan balas mencium pipiku.

Sementara aku agak lega, Tante tak marah.

"Kamu engga perlu minta maaf, To"

"Harus Tante, saya tadi nikmat sekali, sebaliknya Tante belum merasakan. Saya engga mampu, Tante. Saya belum pengalaman Tante. Baru kali ini saya melakukan itu"

"Betul ? Baru pertama kamu melakukan ?"

"Sungguh Tante"

"Engga apa-apa, To. Tante bisa mengerti. Kamu bukannya tidak mampu. Hanya karena belum biasa saja. Syukurlah kalau kamu tadi bisa menikmati"

"Nikmaaat sekali, Tante"

Tante diam lagi, mengelus-elus punggungku. Nyaman sekali aku seperti ini.

"To " panggilnya.

"Ya, Tante"

"Ini rahasia kita berdua saja ya ? Tante minta kamu jangan katakan hal ini pada siapapun"

"Tentu Tante, tadinya sayapun mau bilang begitu" Tiba-tiba aku ingat sesuatu. Mendadak aku jadi cemas.

"Tante "

"Hhmm"

"Gimana kalau Tante nanti .." Aku tak berani meneruskan.

"Nanti apa ?"

"Akibat perbuatan tadi, lalu Tante .."

"Hamil ?" potongnya.

"Ya "

"Engga usah kamu pikirkan. Tante sudah jaga-jaga"

"Saya engga mengerti Tante"

"To, lain kali saja ya Tante jelasin. Sekarang Tante harus mandi, Oommu 'kan sebentar lagi datang"

Ah, celaka. Sampai lupa waktu. Aku bangkit hendak mencabut.

"Pelan-pelan To" katanya sambil menyeringai, lalu matanya terpejam

"Eeeeeehhh" desahnya hampir tak terdengar, ketika aku mencabut kelaminku.

Kubantu ia mengenakan kutangnya. Buah dada itu belum sempat aku nikmati. Lain kali pasti!

"Tante " aku memanggil ketika ia sudah rapi kembali.

Kupeluk ia erat sekali, kubisikkan di dekat kupingnya

"Terima kasih, Tante" lalu kucium pipinya.

"Ya " jawabnya singkat.

"Sana mandi, cuci yang bersih niih" katanya lagi sambil menggenggam penisku waktu bilang 'niih'

Ooohhh, nikmatnya hari ini aku.

Malam ini pertama kali aku ciuman dengan nikmat, pacaran sampai "keterusan". Pertama kali penisku memasuki kelamin wanita. Pertama kali aku menumpahkan "air" ku ke dalam tubuh wanita, tidak ke perut atau ke lantai.

Lebih istimewa lagi, wanita itu adalah Tante Yani.

Wanita dengan tubuh yang luar biasa.

Bentuknya, potongannya, halusnya, padatnya, putihnya, bulunya…..

Padahal wanita itu sudah 26 tahun, sepuluh tahun di atas usiaku. Tapi lebih padat dari Si Ani yang 17 tahun, lebih manis dari Si Yuli yang sepantaranku, lebih indah dari Si Rika yang seumurku.

Yang masih mengganjal, wanita itu Tanteku, isteri Oom Ton. Ya, aku meniduri isteri Oomku! Aku mendapatkan pengalaman baru dari isterinya! Aku memperoleh kenikmatan dari meniduri isterinya. Isteri orang yang membiayai sekolahku, yang memberiku makan dan tempat tinggal!

Betapa jahatnya aku. Betapa kurangajarnya aku.

Aku sekarang jadi pengkhianat!

Mengkhianati adik misan ayahku!

Tapi, keliru kalau semua kesalahan ditimpakan kepadaku.

Siapa yang menyuruh memijat ?

Okey, seharusnya memijat saja, kenapa pakai mengelus ?

Pakai meremas pantat ? Habis, siapa yang tahan ? Aku masih 16 tahun, masih sangat muda, tapi sudah matang secara seksual, mudah terrangsang.

Tante sendiri, kenapa tidak menolak ? Bisa saja ia menempelengku ketika aku mau mencium bibirnya di karpet itu. Bisa saja ia menolak waktu aku membopongnya ke kamarku. Dan aku, bisa saja memberontak waktu ia merogoh celana dalamku, waktu ia menggenggam kelaminku dan diarahkan ke kelaminnya….

Kesimpulannya : salah kami berdua!

Tapi, aku ingin mengulangi ……….!

***

Paginya, kami sarapan bertiga, Aku, Oom, dan Tante. Aku jadi tidak berani menatap mata Oom waktu kami berbicara. Mungkin karena ada perasaan bersalah. Sedangkan Tante, biasa-biasa saja. Sikapnya kepadaku wajar, seolah tak terjadi apa-apa. Tak ada pembicaraan penting waktu makan.

Tante bangkit menuangkan minuman buat Oom. Kupandangi tubuhnya. Aku jadi ingat peristiwa semalam. Rasanya aku tak percaya, tubuh yang ada di depanku ini, yang sekarang tertutup rapat, sudah pernah aku tiduri. Aku ngaceng lagi..

Susah sekali aku berkonsentrasi menerima pelajaran hari ini. Pikiranku ke rumah terus, ke Tante. Bagaimana ia "menuntunku" masuk. Bagaimana aku mulai belajar "menggesek", terus keenakkan. Aku ingin lagi…!

Tante bagaimana ya, apakah ia ingin lagi ? Aku meragukannya, mengingat semalam ia tidak puas. Jangan-jangan ia kapok. Tadi pagi sikapnya biasa saja. Mestinya sedikit lebih mesra kepadaku. Memangnya kamu ini siapa.

Lebih baik begitu, wajar saja, 'kan ada suaminya.

***

Dua hari kemudian ketika aku pulang sekolah, kulihat ada mobil Oom di garasi. Apakah Oom Ton tak ke kantor hari ini ? Atau jangan-jangan Oom tahu kalau aku ..

Ah, jangan berpikir begitu. Dua hari terakhir ini sikap Oom kepadaku tak ada perubahan apa-apa. Sikap Tante juga wajar-wajar saja. Justru aku yang kelimpungan. Bayangkan. Setiap hari ketemu Tante. Aku selalu membayangkan "dalam"-nya, walau pakaian Tante tertutup rapat. Lalu, terbayang, aku sudah pernah menjamah tubuh itu, dan terangsang lagi.

Selama dua hari ini aku betul-betul tersiksa. Terlihat paha Tante yang sedikit tersingkap saja, aku langsung "naik". Ooh..! Aku ingin lagiiiiii.

Siang ini aku makan sendirian. Kamar Tante tertutup rapat. Oom pasti ada di dalam, mobilnya ada. Tante juga tentunya. Mungkin mereka sedang …? Siang-siang ? Biar saja, toh suami-isteri. Sekejap ada rasa tak nyaman. Tanteku sedang ditiduri suaminya…! Aku iri! Memangnya kamu siapa ?

Baru saja aku selesai menyantap sendok terakhir makananku, kemudian mengangkat gelas, ketika tiba-tiba pintu kamar terbuka, Tante keluar, mengenakan baju tidur. Aku terpana. Tanganku yang sedang memegang gelas berhenti, belum sempat minum, terpesona oleh Tante dengan baju tidurnya. Kelihatan ia baru bangun tidur, melihatku.

"Sudah pulang, To"

"Udah dari tadi Tante"

Ia tutup pintu kamarnya kembali lalu mendekatiku, dan tiba-tiba mencium pipiku erat, lenganku merasakan lembutnya sesuatu yang menandakan Tante tak memakai kutang.

Hampir saja aku menumpahkan air minum karena kaget.

"Ada kabar gembira."katanya berbisik. Sebelum aku berreaksi atas aksinya itu, Tante sudah beranjak ke belakang meninggalkanku.

Aku jadi penasaran. Penasaran pada benda lembut yang mendesak lenganku tadi, serta pada kabar gembira apa ?

Ketika Ia kembali lagi, aku berdiri untuk memuaskan rasa penasaran tadi.

Tante menempelkan telunjuknya ke mulut sambil matanya melirik ke kamar. Aku mengerti isyarat ini. Jangan ganggu, ada suaminya.

Sejam kemudian kulihat Oom Ton duduk di sofa ruang tengah bersama Tante. Oom Ton berpakaian rapi berdasi, seperti hendak ke kantor, sedangkan Tante mengenakan daster pendek tak berlengan berkancing tengah, daster kesukaanku. Terlihat segar, baru saja mandi, mungkin.

"Tarto" Oom Ton memanggilku.

"Ya, Oom"

"Oom mau ke Bandung, dua hari. Kamu jaga rumah ya ?"

Ini rupanya kabar gembira itu!

"Baik, Oom, kapan Oom berangkat ?"

"Sebentar lagi, jam tiga"

Dua hari Oom tak ada di rumah, tentunya dua malam juga. Dua malam aku menjaga rumah, bersama Tante.

Dua malam bersama Tante ? Bukan main!. Eit, jangan berharap dulu, ya. 'Kan tadi Ia bilang kabar gembira ?

Kok kamu yakin kabar gembiranya Tante adalah karena Oom ke Bandung ? Jangan sok pasti ya!

Aku melirik Tante, Ia biasa-biasa saja.

Pak Dadan datang membawa tas di bahunya, masuk garasi menghidupkan mesin mobil.

"Papa berangkat ya, Ma"

"Ya, Pa, hati-hati di jalan, ya ?"

"Mama juga hati-hati di rumah"

Oom mencium pipi Tante, lalu menciumi Si Luki.

"Jaga baik-baik, ya To"

"Ya, Oom"

Seisi rumah mengantar Oom sampai depan pintu pagar, melambai sampai mobilnya berbelok ke jalan Tebet Timur Raya.

Semuanya masuk ke rumah kembali. Hatiku bersorak. Dadaku penuh berharap dan kepalaku penuh rencana.

Luki dibawa pengasuhnya ke rumah sebelah. Mbak meneruskan pekerjaannya di belakang. Aman. Tinggal aku dan Tante. Kuberanikan diriku. Kupeluk Tante dari belakang. Betul 'kan, Tante tak memakai kutang. Wah, sudah lama sekali aku tak menyentuhnya.

Tante sedikit kaget, lalu berbalik membalas pelukanku. Cuma sebentar, melepaskan diri.

"Sabar, dong To"

"Tante …" Serak suaraku.

"Nanti malam saja "

Aha, rencana di kepalaku bisa terlaksana malam ini.

Kami duduk berdampingan di sofa, sedikit berjarak. Aku nonton TV, Tante membaca.

Aku tak tahan lagi, penisku sudah tegang dari tadi. Sekarang baru jam setengah empat sore. Berapa jam lagi aku mesti menunggu ? Oh, lama sekali.

Tante, tolonglah aku. Aku tak sanggup lagi menunggu.

Kulihat sekeliling meyakinkan situasi. Luki masih sama si Tinah di tetangga. Mbak Mar menyetrika di belakang. Aman!

Kupegang tangan Tante yang sedang ada di pahanya. Dengan begini aku bisa meremas-remas tangannya sambil merasakan lembutnya paha. Ia sesekali membalas remasanku, tetap membaca.

Ditariknya tangannya untuk membuka halaman buku bacaannya, tanganku "tertinggal" di pahanya. Kesempatan.

Kuusap lembut pahanya. Paha itu masih seperti yang kemarin, padat, kenyal, halus, berbulu lembut. Masih tetap membaca.

Aku makin berani, tanganku bergerak ke atas menyusup dasternya. Kuusap celana dalamnya. Nafasnya mulai terdengar meningkat "volume"nya.

Diletakkannya buku itu sambil menghela nafas panjang.

"To., kamu engga sabaran, ya ?" katanya sambil memegang tanganku di bawah sana.

"Maafkan saya Tante, saya.. saya ..engga kuat lagi Tante, saya ingin lagi, Tante" Kataku terputus-putus menahan birahi yang mendesak. Kelaminku juga mendesak.

"Masih sore, To"

"Tolonglah., Tante, saya membayangkan terus setiap ..hari" kataku setengah memohon. Aku yakin Tantepun sebenarnya telah terangsang, terlihat dari nafasnya dan aku merasakan basah di celananya. Aku sudah sampai pada titik yang tak mungkin surut kembali. Situasi sekeliling aman. Jadi, apa lagi selain berlanjut ?

"Saya mohon, Tante" kini aku betul-betul memohon.

Ditariknya tanganku dari paha, lalu dituntun ke dadanya. Permohonanku diterima.

Kuremas buah dada itu yang hanya ditutupi selembar kain daster.

"Eeeeeeehhh" desahnya.

Tiga hari lalu, waktu aku pertama kali meniduri Tante (memang baru pertama kali aku berhubungan sex), aku belum sempat menikmati buah dada ini. Waktu itu kami sudah sama-sama terangsang sehabis aku memijatnya. Aku baru sempat meremasnya, itupun dibalik kutang. Lalu ketika kutangnya sudah terbuka, Tante sudah keburu menuntun kelaminku memasukinya.

Sekaranglah kesempatan untuk menikmati dada itu.

Kubuka kancing dasternya, satu, dua, tiga.

Dada itu mengagumkan.

Putih, besar, menonjol, bulat, bergerak maju mundur seirama nafasnya, putingnya kecil agak panjang tegak lurus ke depan berwarna merah jambu.

Aku berlutut di depannya, kusingkirkan daster itu, kucium belahan dadanya yang seperti parit kecil di antara dua bukit.

Halusnya buah itu dapat kurasakan di kedua belah pipiku.

Mulutku bergerak ke kiri, ke dada bagian atas, terus turun, kutelusuri permukaan bukit halus itu dengan bibir dan lidahku. Sementara tangan kananku mengusapi buah kirinya. Luar biasa, kulit itu haluuus sekali! Tangannya mengusap-usap belakang kepalaku. Penelusuranku berakhir di puncaknya. Kumasukkan putting itu kemulutku, kukemot.

"Aaaaaaaahhh" lenguhnya pelan sekali.

Tangannya menekan kepalaku.

Kukemot lagi, kuhisap, kupermainkan dengan lidahku, putting itu mengeras. Puting satunya lagi juga mengeras, terasa di antara telunjuk dan ibujari tangan kananku.

Ada kesamaan gerak antara mulut dan tangan kananku. Kalau mulutku mengulum puting, jari-jariku memilin puting sebelahnya. Bila bibir dan lidahku merambahi seluruh permukaan buah yang sangat halus itu, telapak tanganku merambah pula. Seluruh permukaan dada itu demikian halus, sehingga ada sedikit yang tak halus di sebelah puting agak ke bawah menarik perhatianku.

Kulepaskan muluku dari dadanya, ingin memeriksa. Di sebelah puting dada kiri Tante ada bercak merah. Kuperhatikan dan kuraba. Seperti bekas gigitan. Oh. Aku ingat tadi siang waktu makan. Ini pasti "hasil kerja" Oom Ton di kamar yang terkunci tadi..

Akupun ingin. Betapa enaknya menggigit buah kenyal ini.

Dada kanan bagianku. Kucium puting itu kembali, geser sedikit, aku mulai menggigit.

Tiba-tiba Tante mendorong kepalaku.

"Jangan, To. Kamu..mikir, dong" katanya sambil terengah-engah.

Ah, bodohnya aku. Kalau kugigit tentu nanti berbekas, jelas pemilik sahnya, Oom Ton, akan curiga!

"Maafkan saya Tante, habis gemas sih."

"Yahhh.engga apa-apa. Kamu harus ingat, ini rahasia kita saja"

Dipegangnya dadanya sendiri lalu disodorkannya ke mulutku. Gantian, sekarang dada kiri dengan mulutku, yang kanan dengan tangan kiriku….

Sudah saatnya untuk pindah ke kamar.

Aku bangkit berdiri. Tante masih tergolek duduk. Kancing tengah dasternya sudah semuanya terlepas, menyibak kesamping, tinggal celana dalamnya saja. Dada itu rasanya makin besar saja.

Kutarik kedua tangan Tante, tapi ia melepaskannya. Dibukanya gesperku, lalu kancing celanaku, dan ditariknya resleting dan celana dalamku. Penisku yang tegang itu keluar dengan gagahnya persis di depan mukanya.

"Uuuuuuuuuhhhh" Tante melenguh pelan memegang kelaminku, dielusnya.

"Kok besar sekali sih To, punyamu ini"

Kuraih badannya, kubimbing ia ke kamarku sambil masih memegang senjataku, tertatih-tatih kami berdua.

Kukunci pintu kamarku, kurebahkan Tante perlahan di dipanku, kulucuti pakaianku, dengan bertelanjang bulat kudekati Tante.

Dengan perlahan kupelorotkan celana merah jambu itu. Kembali aku bertemu dengan rambut halus hitam mengkilat itu. Ada cairan bening di sana. Kutindih tubuhnya lalu kakinya menjepit tubuhku. Kamipun berciuman, saling menggigit lidah. Lalu akupun tak tahan lagi.

Aku bangkit. Kubuka kakinya lebar. Lubang sempit itu terbuka sedikit, merah. Sekarang aku tak perlu dituntun lagi. Aku sudah tahu. Kutempelkan kepala penisku ke lubang sempit itu, lalu kudorong hati-hati.

"Aaaaaaaaaaahhhhh, To, sedaaaaaap"

Kepalanya sudah masuk. Nikmaaaaaaaaaat!

Aku heran, lubang sesempit itu bisa "menelan" kepala penis besarku. Kenapa kupikirkan ? Yang penting enak.

Sambil memegangi kedua belah dadanya, aku mendorong lagi. Enak-enak geli atau geli-geli enak. Entah mana yang benar. Kudorong lagi, Aaah lagi, enak lagi, geli lagi.

Lagi kudorong, sampai habis, sampai mentok.

"Idiiiiiiiiiiiiih, Toooo, enak sekali"

Nyaman, sudah didalam seluruhnya.

Pinggul Tante mulai berputar. Aku tahu tugasku, menarik dan mendorong. Mulut Tante mengeluarkan bunyi-bunyian setiap aku mendorong. Melenguh, mendesah, kadang menjerit kecil, atau kata-kata yang tak bermakna.

Kejadian tiga hari lalu berulang. Baru beberapa kali "tusuk" aku sudah merasakan geli luar biasa. Nampaknya aku tak mampu menahan lagi. Ah, kenapa begini ? Aku tak bisa tahan lama. Aku cemas jangan-jangan Tante nanti kecewa lagi. Tapi bagaimana lagi, aku sudah hampir tiba di puncak.

Aku coba berhenti bergerak sambil menahan agar jangan sampai keluar dulu, persis kalau aku menahan kencing. Tapi begitu aku diam, pantat Tante langsung berputar. Seluruh bagian tubuh yang di dalam sana memeras-meras kelaminku. Oh, aku tak akan berhasil menahan diri. Langsung saja aku bergerak lagi, makin cepat malah. Ocehan Tantepun makin ngawur.

Aku jadi cepat, makin cepat dan semakin cepat, lalu ……. badanku bergetar hebat, mengejang, berulang, memuntahkan, mengejang lagi, muntah lagi…

Tante berhenti berputar, lalu menjepit kakiku, menerima pelepasanku.

Rasanya aku mengeluarkan banyak sekali

Lalu akupun ambruk di atas tubuh Tante.

Aku selesai. Selesai menggetar, selesai mengejang, selesai melepas, selesai semuanya. Tanteku selesai terpaksa. Aku yakin ia kecewa lagi.

"Tante, gimana Tante, saya engga bisa menahan lagi …"

"Hmmm, To"

"Maafkan lagi saya, Tante. Saya gagal"

"Sudahlah, To"

"Saya hanya memuaskan diri sendiri"

"Tante bilang sudahlah, kamu lumayan tadi"

"Lumayan gimana Tante ?"

"Ada kemajuan dibanding yang lalu. Tante merasa enak, tadi"

"Tante bohong! Tante cuma menghibur saya"

"Benar, To. Memang Tante merasa belum "tuntas", tapi kocokanmu tadi bisa Tante nikmati". Aku agak tenteram.

"Ini karena kamu belum biasa, To. Tante yakin, lama-lama kamu akan mampu. Barangmu kerasnya luar biasa"

"Gimana caranya supaya saya bisa lama, Tante ?'

"Nanti kamu akan tahu sendiri"

"Ajarin saya ya, Tante"

Tante tak menjawab. Akupun berdiam diri. Lama kami berdua membisu.

Tante melihat jam, pukul empat sore, lalu bangkit mencari-cari pakaiannya yang berserakan.

"Tante mandi dulu, ya ?"

Aku membantunya berpakaian.

Merapikan karet celana dalamnya, mengkaitkan kutangnya, mengancingkan dasternya. Ada sesuatu yang lain kurasakan. Aku merasa demikian "mesra" membantunya berpakaian. Aku serasa membantu isteriku!

Ya, barusan aku merasa meniduri isteriku.

Kupeluk Tante erat sekali, agak lama. Lalu kucium pipinya dalam-dalam.

"Tante"

"Apa, To ?"

"Tarto sayang Tante" kataku tiba-tiba.

Dipandangnya mataku lurus-lurus.

"Apa maksudmu To"

"Engga tahu Tante, pokoknya saya sayang sama Tante. Tante jangan kapok, ya ? Tarto ingin kita terus begini"

"Oh, itu maksudmu. Asal kamu bisa jaga rahasia"

"Bisa, Tante"

"Juga harus hati-hati"

"Iya,Tante"

Tanpa kusadari, penisku bangun lagi.

"Sudah, mandi sana" Tante ke luar kamarku

***

Malam itu aku nonton TV sendirian. Tante ada di kamarnya, tertutup. Aku kesepian. Aku mengharapkan Tante akan ke luar dari kamar menemaniku di sini. Kemudian aku mendekatinya, lalu ciuman, raba-raba, dan …diakhiri dengan hubungan suami-isteri.

Heran aku, baru tadi sore aku dipuaskan oleh Tante di kamarku, malam ini aku ingin lagi! Aku ingin kenikmatan itu lagi. Aku tetap menunggu.

Jam 9 malam. Tante belum juga muncul.

Pukul 9.30, tidak juga.

Kemarilah Tante, aku merindukanmu.

Malam ini adalah malam pertama Oom tak ada di rumah. Ayolah Tante, ini kesempatan yang tak boleh dilewatkan.

Atau kuketuk saja pintunya, lalu aku masuk ?

Ah jangan. Itu kurang ajar, namanya.

Tubuh indah itu sendirian di kamar.

Buah dada putih itu tak ada yang mengelusnya.

Kelamin berambut halus itu tak ada yang memasukinya malam ini.

Kenapa engkau tidak ke luar ?

Barangkali Tante memang tidak membutuhkannya. Paling tidak malam ini.

Ya, kalau ia butuh tentunya akan mendekatiku.

Jam 10, belum ada tanda-tanda.

Aku putuskan, malam ini memang Tante tak mau diganggu. Biar sajalah. Toh besok siang, sore, atau malam masih ada kesempatan. Oom Ton menginap di Bandung dua malam. Yah, besok sajalah.

Tapi aku ingin malam ini!

Aku ingin malam ini kelaminku masuk dan kemudian mengeluarkan cairan dengan nikmat!

Kemudian aku mengeluarkan penisku yang sudah tegang itu. Kata Tante punyaku ini besar. Entah benar-benar besar, aku tak tahu. Sebab aku belum pernah lihat punya orang lain.

Karena tidak ada Oom Ton, aku jadi makin berani menggoda Tanteku. Seperti waktu sarapan tadi. Aku mengelus-elus bahu dan lengan atasnya yang terbuka di meja makan. Bahkan mencium pipinya.

"Hati-hati, To"

"Ya, Tante, Kan saya lihat-lihat keadaan dulu"

"Mar ada di belakang" katanya.

"Tante"

"Ehm ?"

"Tarto sayang Tante"

"Aku udah ada yang punya, To" katanya sambil mencubit pahaku. Aku senang.

"Ya. Pokoknya saya sayang" Jangan-jangan aku jatuh cinta benar-benar sama Tanteku ini.

"Semalam Tante ke mana. Saya tunggu-tunggu"

"Ya. Tante tahu, kamu nonton TV. Kamu masuk kamar jam 10 'kan ? Masa' mau terus-terusan". Aku lega, Tante tak tahu perbuatanku semalam yang menyelinap ke kamar Mbak Mar.

"Iya dong. Mumpung ada kesempatan. Sekarang juga saya mau" kataku nakal.

"Gila, kamu To. Awas jangan sampai mengganggu sekolahmu!"

"Habis Tante betul-betul menggemaskan" Aku ngaceng lagi!

"Udah ah, berangkat sana, nanti telat"

"Tapi nanti lagi ya Tante, janji dulu"

"Lihat dulu nanti"

Bagaimana tidak mengganggu sekolah, seharian aku ingat Tante terus. Membayangkan apa yang akan kuperbuat nanti bersama Tante.

This entry was posted on Monday, March 9th, 2009 at 7:41 am and is filed under Sedarah. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

01 di kempas - Google Blog Search

01 di kempas - Google Blog Search


Gubuk Kecil Kembara Jalanan: <b>Kahang</b> - Bibiq keteguran <b>di</b> kebun

Posted: 10 Apr 2011 08:45 AM PDT

Hujung minggu ini (April 9-10, 2011) - maza sudah pulang ke kampung Sri Lukut, Mukim Kahang, Kluang, Johor. Adik maza (Bibiq) sudah diserang gangguan dari alam ghaib. Kakinya membelon dari ibu jari membawa ke pangkal peha di sebelah kaki kanannya. 

Sekarang ini Bibiq sedang mendapatkan rawatan di rumah mertuanya di Batu Pahat. 

Alkisah tatkala meracun di kebun getah di atas bukit sana berpinggiran hutan simpan kekal Lenggong itu. Tatkala dalam perjalanan pulang dia menegur sebuah tapak kaki yang agak pelik. 

"Kalau tak silap, ini tapak kaki tenuk ni," kata Bibiq kepada Ana isterinya.

"Mana bang?" Ana terpinga-pinga mencari sama.

Hanya beberapa saat selepas itu kakinya mulai terasa lain macam. Dirasakan berat berpikul-pikul memeluk kaki kanannya. Sampai di rumah kakinya itu sudah membengkak besar. Maka tahulah Bibiq serta emak bahawa Bibiq sudah terkena 'teguran'.

Sebelum ini pun sudah pernah berlaku dan ramai juga orang kampung terserempak dengan 'sesuatu' di kebun itu. 

"Sudah namanya kebun kami di situ. Lagi pun memang tempat kami cari makan. Mahu atau tidak terpaksalah kami redah juga bang. Mahu atau tak kena juga buat, kalau tidak macam mana dapur kami nak berasap," terang Bibiq kepada maza setelah diusulkan agar dia lebih berhati-hati ketika menoreh mahupun membersihkan kebun.

Setelah seminggu berubat di Batu Pahat dengan seorang Kakek (atuk), alhamdulilah, sakit yang dialaminya semakin pulih. Dari tidak boleh berjalan dengan hanya mampu merangkak serta 'diusik' pada malam hari, hari ini Bibiq sudah boleh berjalan dan bengkaknya semakin menyusut.

Benda-benda halus seperti ini sukar juga hendak dipastikan. Mulanya ingatkan sakit yang boleh dirawat di hospital. Tetapi doktor kata mengikut pandangan perubatan moden, Bibiq sihat dan tidak sakit apa-apa. Kemudiannya doktor Melayu tersebut menyarankan agar Bibiq dibawa pulang dan berubat alternatif cara 'kampung'.

Esok malam, dengar khabar sekali lagi Bibiq akan dirawat dan dimandikan bunga. Mudah-mudahan semuanya selamat dan sejahtera hendaknya.

Pada kengkawan, mahulah maza memohon jasa baik agar mendoakan keluarga kecil kami dalam keselamatan, kebahagian, dan perlindungan daripada Tuhan Rabul alamin jua. 

Full Feed Generated by
Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

01 di segamat - Google Blog Search

01 di segamat - Google Blog Search


.ini blog aku lah.: merempit <b>di segamat</b> sangat seronot !

Posted: 05 Jun 2011 08:31 AM PDT

hari ini hari ahad . hari ini jugak kawan saya , nik nur amalienna baru pulang ke segamat setelah extend cuti seminggu . same lah dengan nur shafizah dengan siti nazlia tuu . semuaa pungg nak tambah cuti sendiri lepas cuti sem kali ni telah dipendekkan . ape nak jadi la , semua nak wt cuti sendiri ni ? kelas tak datang . semuaa pungg xjadik lah . so , aku jelah yang baik . sebab aku balik hari rabu nya . lambat sikit dari diorang . wooohooooo .

tadi , aku kene teman amalienna sebab nazlia tak dapat balik uitm lagi . nazlia kena chicken pox . kesian die . aku teringin nak tengok muka die next wik . HAHA *gelak jahat . yang bawak motornye , aku lah . sebab aku tak sanggup nak orang pandang kitorg pelik je . yelah , depan macam mentadak mentadu , belakang macam panda pulak . aloolololooo , comelnye . aku taknak mereka puji begitu , malulah :)

malam tadi kami pegi makan kat teeeetttteteteteettttt *tmpat makan dirahsiakan atas tujuan kpentingan diri sendiri . lepas makan , merempit pegi giant pulokk . yelah , umah depan giant kan . beli barang jap , dekat kul 10 lebih kot baru gerak balik umah . yelah , umah sewa boleh balik bilebile pungg . kalo dok kolej , b4 kul 12malam agaknye tak boleh masuk pagar . agaknyelahh . aku kan pelajar paling baik kat situ , pernah kene rampas kad matrik skali je ngan dak2 ni sebab balik lambat mase junior2 dulu . HAHA .

dekat kul 12malam , aku baru lepas mandi mase tu . tibetibe baru teringat yang amalienna langsung tak ade AIR MASAK . aduhh masak aku macam ni . ape lagi , aku plan ngan amalienna nak kua kejap lagi . tapi takut sebab nanti kene marah . marah ? sape nak marah kitorang kua malam malam kan ? haaa itulahh yang terlintas di benak amalienna ngan aku . pukul 12.05am agaknye lagi , aku sebagai kepala segalaaa rancangan terjingkit jingkit nak bukak pintu utama . amalienna masih tunggu dekat pintu tak utama bererti di depan bilik nya . semuaa ini semata mata NAK BELI AIR . aku dah nak mati kehausan , takkan nak minum air heater yang baru menggelegak masak pulakk . hilang deria rase aku . ogeyh , sambung balik cerita . lepas aku memastikan semuaanye line clear , aku suruh amalienna bergerak pantas keluar . bukak kunci slowslow , pulas tombol pungg slowslow . perghh sumpah aku rase macam aku ngan amalienna nak keluar pegi kelab malam . start enjin motor tunggu dah jejak kaki kat lua pagar , start motor , vro0m vro0m ke 7e . mencapai matlamat sebenar , beli air semata mata . woohoooo !

muka aku memang muka puas hati bile da dapat pegang botol air pepsi . da la diskaun . jimat 20sen aku . sampai je depan pagar , sorong motor sampai bawah garaj . memang lagak macam minah rempit baru kalah racing pun ade gak time 2 . dengan terjingkit jingkit , da siap pegang kunci umah ni . kami sentap . sebab orang dalam umah da kunci dari dalam . mampuish den . takkan nak tido luar . amalienna kol orang dalam umah 2 , tolong bukak an kunci dari dalam . HAHA . sangat seronot malam ini ! esok kelas pagi , aku memang seronot sangat ! dah , nak tido . nite .

ini kawan rempit aku , amalienna .

ini aku . rempit jalanan sentiasa berhemah . penunggang motor paling sopan .

*percayalah ;)

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

ads