ads

Rabu, 18 April 2012

01 di desaru - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di desaru - Google Blog Search


~Kecohnye Kunang~: Bercuti <b>di</b> LOTUS <b>DESARU</b> BEACH RESORT <b>...</b>

Posted: 12 Mar 2012 05:27 PM PDT

selamat pagi uollzzz....kunang in da house......


Akhirnye,kunang selamat juga kembali bertugas dan bekerja hari ni...setelah seharian bercuti dan berehat...gitu.....


Penat uolz...3 hari 2 mlm menetap di LOTUS desaru beach resort merupakan pengalaman menarik yg kunang akan ingat smpai bile2...








pade waktu malam,kunang n Karen selalu feeling kteorg kt New Zealand uolzz...dgn lighting n decoration park dieorg memang meletooppppp....memang feeling oberseas tau...*matiee,kunang n karen berdress,feeling pompuan mat salleh*


Uolzzz dah pernah sampai tak??uolz out there should go..kami telah diberi bilik apartement 2 bilik,dimana satu malam berharga Rm656,kami duduk 2 malam + breakfast for 2 days n wristbands for 7 pax to use all facilities at theme park,so total amount is RM1400.00..


Thanx to Raff Rafael,Karen Hudda, Amalina, Daddy, Yap n Fizul kerana telah same2 menjayakan  show yg berlangsung selama 2  malam berturut2...malam show,siang mandi water park...memang lepak...


And actually,this vacation is more to make surpise besday party for Raff Rafael...n die tak tau pun yg kiteorg plan all dis kind of things...


N of course,die terkezut + terkesima lah uolzzz..*buatan sgt ko nyah*


Walaupun ongkos agak mahal kt sane,but wat can i says,it's worth it..*kannn*....Thanx jugak kt pengarah drama singkat Fizul kerana menggunakan khidmat saye sebagai pelakon JALANG dlm assingmnet awk...hehehhee...*mntak payment*


Lepas ni,kunang nk berehat dr show2 buat sementara waktu..sbb pertengahan mei ni,kunang akan menjalani satu pembedahan..hopefully,pembedahan itu akan berjaya...dan hrp sgt,uolz doakan kunang sihat dan selamat menjalani pembedahan...gituuu!


Keep on follow my blog,coz i love uolz out there....


Bye...Sawadikap..luvely...kunang:)

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved