ads

Selasa, 3 Julai 2012

01 di kluang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di kluang - Google Blog Search


。‿。 Cik Jannah 。‿。: Pameran Pengantin <b>di Kluang</b> Mall

Posted: 17 Jun 2012 08:38 PM PDT

Salam,
Sabtu lepas, Kita pergi Pameran Pengantin kat Kluang Mall. Alah jangan tanya kita anjuran siapa sebab kita tak tahu. Kita just tahu ada event and aim memang nak pergi. Itu pon tahu 3-4 hari sebelum event. Dah tu mula rasa menyesal sebab tempah pelamin seminggu awal dari event nie. Motip?? Motip mesti kat pameran pengantin pakej pengantin kompom murah. Walahh! Tapi bila dah pergi jannah tak menyesal pon tempah wedding planner seminggu sebelum event ni. Sebab? Sebab tak ada pon wedding planner yang menarik hati jannah kat situ. Cehh ayat cover! HAHA
Tak banyak pon Bridal House yang join event nie. So pada jannah memang tak berapa best sangat lah. Dengan pelamin display pon biasa-biasa sangat. Tak ada lah gempak mana pon. Manusia yang datang pon tak ramai. Ke ramai yang tak tahu? Entah lah tak sure. Tapi ada 2 wedding planner yang jannah suka dengan pelamin diorang, Astana Bridal and Seri Mempelai Collection. Pelamin diorang memang cun! Tak silap diorang dapat tempat pertama dan kedua booth tercantek. :)
Jannah suka sangat dengan astana Bridal. Memang pelamin dia tip top. Dari dulu memang dah usha siap mintak quotation lagi tau. Tapi dapat quotation jer air liur hakak meleleh. HAHA. Tapi harga dia berbaloi dengan hasil kerja mereka. Thumbs up kepada wedding planner yang take part dengan pameran pengantin di Kluang Mall :)
Harap-harap wedding planner jannah dapat hasilkan kerja mengikut as planning. Sebab jannah ni cerewet takut ada jer yang tak puas hati. Harap-harap semuanya berjalan lancar. hehe :) Nah lepas jenjalan penat tengok pameran kami isi perot dengan kek secret recipe. Tapi kat kluang nie memang menggeramkan lah. Apa kek yang kami nak semuanya tak da! Mencik betol. Cis kek!

Sabtu tu keluar memang kami balik awal. Sebab sabtu tu kan israk mikraj kann? So abg naz kena balik awal sebab surau kat kampung dia buat tahlil plus emak dia ada masak-masak so kena lah menghantar ke surau. Apa lagi lelaju lepas makan secret recipe terus balik :)

❤Thanks for reading guys!❤


0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved