ads

Jumaat, 28 September 2012

01 di kota tinggi - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di kota tinggi - Google Blog Search


_++SkEtsa SebUah CiNTa++_: Raya 2012 <b>di Kota Tinggi</b>

Posted: 28 Aug 2012 11:39 PM PDT

Salam semua.....rasanya masih tak terlambat lagi nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin buat kawan-kawan semua.... 
Raya tahun ni dah tentu-tentu lagi bermakna bila adanya si comel Ummi ni....tahun ini juga kami sambut raya di Kota Tinggi ( giliran rumah En Hubby ) wah tahun ni memang kerja Ummi & Ayah jadi assistant Adeeb untuk collect duit raya hahahaaa.....
En Boss bagi cuti dari hari Sabtu sampilah Selasa...Rabu ikutkan memang dah kerja..tetapi saya balik kampung belah En Hubby di Batu Pahat & Segamat tu yang tambah cuti sehari lagi....Rabu pun ada Majlis Hari Jadi anak buah saya Ammar Danish...
Macam biasalah persiapan raya kami semua mcm tahun-tahun lepas.saya beli baju raya pun lagi seminggu nak raya...yang lain-lain dah settle awal-awal lagi....tema tahun ini macam yang saya ceritalah sebelum ni....kami piliih purple....haaaa tengoklah itu dia baju raya kami 3 beranak....
Petang-petang raya memang gotong royong siapkan juadah untuk keesokkannya...juadah raya dirumah mertua tak ade beza mana lah....sebab kami berdua memang asal JOHOR....jadi makanan tu sama aje...

ni lemang permintaan dari adik ipar...ikutkan bapa metua tak mau buat


gambar ni semasa sebelum gerak pulang ke Key Ell ( Kg Ladang ) ;p

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved