ads

Ahad, 11 November 2012

01 di desaru - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di desaru - Google Blog Search


Spinning My Head: Gerhana <b>di desaru</b>

Posted: 29 Oct 2012 09:03 AM PDT

Kalau dulu nak ke sekolah sukan bandar penawar kena lalu jalan dalam yang sangat menyiksakan batin. At least 5 jam driving dari kl baru sampa ke bandar penawar.

Sekarang dah tak payah. Dari kl ambik exit JPO masuk highway desaru. Selasa dan menjimatkan masa.

Satu iconic structure yang aku nak highlight masa lawatan last week ada jambatan merentasi sungai johor (agak2 jer ne). Dari jauh structure nampak cam alien in nature. Tinggi betul tiangnya. Di tambah waktu aku lalu tu keadaan berjerebu matahari macam gerhana di atas tiang jambatan. Sungguh mengujakan

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved