ads

Jumaat, 13 Disember 2013

01 di skudai - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di skudai - Google Blog Search


Tempahan Aneka Talam / Kelas Talam <b>di</b> Johor Bahru,Singapore <b>...</b>

Posted: 10 Dec 2013 08:59 PM PST

UPDATE JADUAL KELAS

KELAS DESSERT DELLICIOUS
TARIKH : 14 DISEMBER 2013 (sabtu)
YURAN : RM 250
MASA : 9.30 PAGI HINGGA SIAP
                                                                                           

*DOUBLE BERRY BELLO YOGURT ICECREAM            
*OREO NUTELLA YOGURT ICECREAM
*FRUITTY TUTTY YOGURT ICECREAM
*MANGGO TANGGO YOGURT ICECREAM
*MELTY HERSHEY STRAWBERRY
*PANNACOTTA BOMBASTIC
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
KELAS MARUKU POWER (JUALAN YANG HANGAT SENTIASA)
RESEPI POWER YANG LARISS JUALAN

TARIKH : 14 DISEMBER MULA PUKUL 2.30 PTG!!
YURAN :RM 200

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
KELAS MACAROON BERSAMA NORA RASHID
TARIKH : 15 DISEMBER
YURAN :270
MASA: 9.30 PAGI HINGGA SIAP                                

BERTEMPAT DI Talam Skudai Johor

Particulars of Macaron Module bY Nora Rashid
Macarons:
BASIC VANILLA SHELL & BASIC BUTTERCREAM FILLING
TOASTED COCONUT SHELL & COCONUT FILLING
CHOCOLATE SHELL & CHOCOLATE GANACHE FILLING
RED VELVET SHELL & CREAM CHEESE FILLING
Type of class: DEMO/Semi Hands-On

BERMINAT HUBUNGI KAK ANNA
017 7621820

KELAS ANIKA TALAM 
KOMERSIL PART 1

TARIKH : 21 disember 2013
YURAN : RM 250 utk 10 jenis
MASA : 9.30 PAGI HINGGA SIAP                  

Talam serimuka
Talam keladi
Talam cendol
Talam berlauk daging
Talam jagung
Talam tokyo
Bingka roti
Bingka jagung
Koleh kacang
Talam marble

Mempelajari teknik membuat aneka talam style bisnes cara
Kukus yg mudah dan cepat
Bagaimana??
Dalam kelas saya akan berkongsi tips n teknik
Berniaga !!

Mempelajari teknik membuat aneka talam komersil dgn teknik dan texture yg sesuai utk bisnes .mempelajari cara memotong talam dengan kemas dan bersih serta packaging masuk kan dalam kotak
Berkongsi tips tips menghasilkan talam yang menarik dan mengikut piawai bisnes dari segi tekstur dan rasa! Kerana saya seorang pengusaha talam

Berminat hubungi kak anna
0177621820

KELAS ANIKA TALAM KOMERSIL PART 2

TARIKH : 22 disember 2013
YURAN : rm 250 utk 10 jenis
MASA : 9.30 PAGI HINGGA SIAP

Talam serimuka pulut palembang
Talam seriwati
Talam jala emas
Talam perkasa
Lapis carrot
Talam kastad pisang delight
Talam manjalara
Talam sarawak
Bingka jordan
Bingka ubi

- Anda akan mempelajari teknik membuat aneka talam komersil yang sesuai di jadikan bisnes dari segi tekstur dan rasa!
Mempelajari cara potong, memasukkan kuih dlm kotak dengan kemas dan bersih
Kerana saya seorang pengusaha talam
Berminat hubungi
kak anna





KELAS PUDING STYLE BAZAR

TARIKH ; 25 DISEMBER CUTI HARI KRISMAS
YURAN : RM 250 UTK 10 JENIS PLUS BONUS 2 RESEPI
MASA : 9.30 PAGI HINGGA SIAP

BELAJAR MEMBUAT PUDING YANG SESUAI BUAT BIZNES

PUDING CENDOL POWER
PUDING LUMUT PANDAN
PUDING LUMUT GULA MERAH
PUDING PEACH
PUDING COKTAIL                                       



PUDING COKTAIL 2 LAPIS
PUDING ABC
PUDING KACA PERMATA
PUDING CINCAU PANDAN
PUDING WARNA WARNI

BERMINAT HUBUNGI KAK ANNA
0177621820


Ingin membuat pizza seperti pizza hut
Jomm sertai kelas membuat aneka pizza @ TALAM SKUDAI JOHOR
Tarikh : 29 disember 2013
YURAN : RM 150 
MASA : 10.00 PAGI HINGGA SIAP


Anda mempelajari 5 jenis pizza marvellous beserta 2 jenis sos

1) ITALIAN PIZZA
2) HAWAIIAN PIZZA
3) PEPPERONI PIZZA
4) SATAY PIZZA
5) CHEEZY TUNA PIZZA             

Belajar 2 jenis sos pizza
1) SOS KEJU
2) SOS ITALY

BERMINAT HUBUNGI KAK ANNA
0177621820


JANUARY 2014   KELAS 

KELAS  CHINESE FOOD

TARIKH :11 JANUARY 2014
YURAN  :RM 250
MASA    :9.30 PAGI HINGGA SIAP

1- butter prawn 2- lemon chicken 3- deep fried fish siam style 4-sharkfin soup crab meat crab stick 5-stir fried vegetable with oyster sause





CHEF MASAKAN CHINESE FOOD BERPENGALAMAN SELAMA 11 TAHUN DALAM BIDANG PERHOTELAN !!



KELAS BERSAMA HASNAH SAIDIN

KELAS ROTI  GEBU HASNAH STYLE 

TEKNIK MUDAH , LARISS, YANG PENTING GEBUSSS

.... Jom belajar meroti, teknik yg mudah dan cepat, bahan2 yang ekonomi, roti yg gebu dan lembut walau dah  7 hari di buat....
Sangat sesuai utk dijadikan produk jualan harian....
MASA   : 9.30 PAGI HINGGA SIAP

Jenis2 roti - 1. Papa roti (with marvelous filling n topping)
 6. Roti bawang                               

9. Roti chicken floss dan
Juga akan belajar POTATO BUN yg super sedap, lembut dan cantik!!! –

MASA   ;9.30 PAGI HINGGA SIAP

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved