ads

Selasa, 7 Januari 2014

01 di batu pahat - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di batu pahat - Google Blog Search


Kuconteng Diari: Scan 3D/4D <b>di Batu Pahat</b>

Posted: 03 Jan 2014 06:22 PM PST

Assalam wbt

Arini kami search banyak klinik kat batu pahat yang leh buat scan 3d. Nak kenapa buat scan 3d? Saje2 tu jawapan aku. Keh3. Kitorang excited terlebih dengan bakal kehadiran anak sulong.

Pencarian adalah mesti doktor perempuan. Sebab tak terdesak. Jadi ia x darurat sebab tu wajib jaga aurat.

Dari shah alam ke melaka cari tetap tak jumpe. Ni kat batu pahat, gi klinik nur cume ade scan 2d. Klinik sharifah fadzlun xde scan langsung. Klinik nge (parit raja) ade scan 3d n 4d, tapi doktor laki sahaja yg ada. Klinik wang yong peng takde scan langsung. Hospital putra batu pahat, ade scan 3d tapi doktor laki aje dan sabtu tutup okeh. (Lupa sabtu dah jadi cam ahad kat johor)... Last2 gi hospital pantai batu pahat ada doktor perempuan name doc lau. Tapi die bercuti rini. Kalau nak scan rini ngan doc laki plak. Malas la.

Pastu receptionist kt hosp pantai tanya nape nak buat scan 3d. Agak bahaya sebab radioaktif lagi kuat. Nak2 baby da 8 bulan. Jadi kesimpulan kami kat sini, Allah memang dah gerakkan kami supaya x check. Sebab dah start pencarian klinik scan 3d sejak 2 bulan lalu. Tetap tak jumpe tapi kami degil nak check gak. Last2 Allah datangkan receptionist hosp pantai ni untuk bagi ayat2 nasihat kepada kami. Baru sedar T_T

Sekian tq. Muga jadi pengajaran.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved