ads

Jumaat, 13 Disember 2013

01 di batu pahat - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

01 di batu pahat - Google Blog Search


Misteri Mayat Lelaki <b>Di</b> BP Mall, <b>Batu Pahat</b> | My Media Hub

Posted: 09 Dec 2013 05:20 PM PST

Mayat seorang lelaki ditemui di kawasan parking motorsikal BP Mall, Batu Pahat. Punca kejadian sebenar tidak diketahui. Terdapat banyak spekulasi mengenai kematian mangsa. Ada yang mendakwa mangsa mati kerana putus cinta dan ada segelintir pihak pula mendakwa mangsa dirompak bunuh. 

Namun, rakan mangsa telah tampil menafikan perkara tersebut dan mula menyebarkan kepada orang ramai agar jangan membuat spekulasi yang bukan-bukan mengenai kematian mangsa. Punca kematiannya tidak dapat didedahkan atas sebab-sebab tertentu.
Berikut adalah comment dari rakan mangsa:
Assalamualaikum dan salam sejahtera..diminta jasa baik admin blog ini supaya menghentikan sebarang spekulasi tentang pemuda ini..Saya rakan kepada arwah dan saya memang mengenali arwah..Saya telah ke hospital sebentar tadi untuk pengecaman mayat..Saya minta jasa baik pihak admin supaya memadamkan post ini yang mengaitkan kematian sebagai membunuh diri kerana putus cinta..ini adalah khabar angin yang disebarkan melalui laman sosial..kejadian yang menimpa arwah bukan kerana putus cinta dan sebagainya seperti yang digembar gemburkan..harap admin dan rakan2 semua dapat menghormati keluarga si mati dan memahami perasaan mereka..sebagai saudara seagama,sedekah kah Al-Fatihah...moga roh arwah dicucuri rahmat..terima kasih kepada admin..Wslam..
Kepada admin blog..terima kasih diatas kerjasama anda...kepada rakan-rakan blog,trima kasih diatas doa anda semua..moga roh arwah kawan saya tenang disana..saya sebagai rakan arwah tidak mahu menghuraikan lg cerita kejadian yg menimpa arwah..masih ada lg yg membuat andaian yang tidak betul seperti arwah dirompak berdasarkan maklumat bahawa tiada sebarang barang dan pengenalan diri dijumpai pada magsa ketika kejadian..cerita tersebut pun tidak benar..pihak berkuasa menjumpai semua barang milik arwah seperti beg duit,telefon dan lain-lain masih berada dalam kereta yang dibawa arwah semasa waktu kejadian kejadian...jadi disini tidak perlu timbul andaian bahawa arwah dirompak..cukup buat anda semua yang telah mengetahui tentang kejadian ini..ambil lah iktibar..terima kasih sekali lagi buat admin blog..anda seorang yang prihatin..saya hargai jasa anda..
Sumber dari Facebook

UPDATE 2.57 PM

Lan Judin: info dari security menerusi rakaman cctv. bp mall. pemuda tersebut park keta. keluarkan barang peribadi di baju dan seluar. kunci keta dan terus berlari terjun di sebelah belakang bp mall. kesian...putus cinta atau...? — at Batu Pahat Mall.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG JOHOR

Copyright 2010 All Rights Reserved